• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çift tutturma

Oğuz

Paylaşımcı
Ele alışık dişi - erkek muhabbet kuşları eş olur mu yumurtlar ve yavrulara bakarlarmı dişi ele parmaklara kur yapıyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşları yabanilestirip salmazsaniz ilgiyi azaltıp sadece temel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde olursa birbirlerine karşı daha çok zaman geçirerek zamanla ürerler.insana alışmış kuşlar zor Üretimi

Oğuz

Paylaşımcı
Kuşları yabanilestirip salmazsaniz ilgiyi azaltıp sadece temel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde olursa birbirlerine karşı daha çok zaman geçirerek zamanla ürerler.insana alışmış kuşlar zor Üretimi
Evde bir çift muhabbet kuşum var hala gün sayıyorum 😂 19 gün kaldı senin demene göre abi ama çiftleşme olmadı ve çift muhabbet kuşları gibi aralarında samimiyet yok. Ben il dışına çıktım burdaki bir tanıdıktan kızışmış dişi götürmeyi düşünüyorum elinde bir çok tek dişi var ele alışık veya yabani ama hepsi de daha önce yumurtlamiş sende nolur nolmaz diye yeni bir eş gotureyimmi

19.merttt

Müdavim
Abi benim dişi de ele alışık aldığımda öyleydi demekki o yüzden erkekten korktu biraz

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Olur tabiki neden olmasın. Yeterki anlaşsınlar ve sizde onlarla fazla ilgilenmeyin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evde bir çift muhabbet kuşum var hala gün sayıyorum 😂 19 gün kaldı senin demene göre abi ama çiftleşme olmadı ve çift muhabbet kuşları gibi aralarında samimiyet yok. Ben il dışına çıktım burdaki bir tanıdıktan kızışmış dişi götürmeyi düşünüyorum elinde bir çok tek dişi var ele alışık veya yabani ama hepsi de daha önce yumurtlamiş sende nolur nolmaz diye yeni bir eş gotureyimmi
Sen bilirsin ama sabır et kızıssin tekrar dişi niye bu kadar acele ediyorsun illa ureyecek mi 😅 takla yok yem yok misali mi 😂

Oğuz

Paylaşımcı
Sen bilirsin ama sabır et kızıssin tekrar dişi niye bu kadar acele ediyorsun illa ureyecek mi 😅 takla yok yem yok misali mi 😂
Tabikide hayır illa üreyecrjler diye bişey yok zaten dişiyi ben erkek ile anlaşsınlar diye aldım ama diğer çiftleri görünce benimkiler hiç anlaşamiyorlarmis gibi geliyor erkek full kur yapiyor dişi hiç yüz vermiyor üzüyor 😂😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tabikide hayır illa üreyecrjler diye bişey yok zaten dişiyi ben erkek ile anlaşsınlar diye aldım ama diğer çiftleri görünce benimkiler hiç anlaşamiyorlarmis gibi geliyor erkek full kur yapiyor dişi hiç yüz vermiyor üzüyor 😂😂
Sabret olur inşallah 😊

Oğuz

Paylaşımcı
Yani acele etmicem olmadı seneye değiştiririm 😂😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yani acele etmicem olmadı seneye değiştiririm 😂😂
Eğer istiyorsan yarın değiştir kuş senin para senin akıl senin fikir senin biz sadece bildiğimiz kadarıyla yön vermeye çalışıyoruz kardeşim 😊 28 gün beklemeyen 1 sene nasıl bekliycek😅

Oğuz

Paylaşımcı
Eğer istiyorsan yarın değiştir kuş senin para senin akıl senin fikir senin biz sadece bildiğimiz kadarıyla yön vermeye çalışıyoruz kardeşim 😊 28 gün beklemeyen 1 sene nasıl bekliycek😅
Acele etmeye gerek yok aslında ki dediğim gibi amacım yavru almak değil sadece kuşların iyi anlaşması erkek kur yapıp dişi yüz vermeyince ayıp oluyor erkeğe 😂😂

Oğuz

Paylaşımcı
Ki normalde aklımda hiç böyle bişey yoktu akraba bende kuş olduğunu biliyor birtane vereyim dedi oyuzden acaba alsammı almasammı diye düşünmeye başladım ama şuanki dişiyi de seviyorum oyuzden vazgeçtim diyebilirim

19.merttt

Müdavim
Acele etmeye gerek yok aslında ki dediğim gibi amacım yavru almak değil sadece kuşların iyi anlaşması erkek kur yapıp dişi yüz vermeyince ayıp oluyor erkeğe 😂😂
Zamanla hazır olurlar dişinin hazır olması lazım erkek hep pusuda bekler 😅👌

Oğuz

Paylaşımcı
Zamanla hazır olurlar dişinin hazır olması lazım erkek hep pusuda bekler 😅👌
Erkekte de suç var dişiye kur yapınca arada yiyor dayağı 😂 hemen kaçıp gaga taşına tellere kur yapıyor git baskınlık kur ben mama koymaya çalışırken nasıl saldırıyor üstünlük kuruyor hadi git ona da kur benimle derdin ne ki 😂

Oğuz

Paylaşımcı
Şuan il dışındayım komşu arada eve gidip bakıyor kuşlara eve döndüğüm zaman hem ayırma yöntemini denicem hemde buğday filizlendiricem güzelce kızışsinlar anca o şekilde anlaşırlar

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ele alışkın erkek alışkın olmayan kuşa kur yapsa dahi çiftleşmesi çok zor benim erkek kuşumdan örnek vereyim kendi hallerine bırakmayıp erkekle biraz iki gün kafesle çıkarıp elime alıyım hemen dişiden dayak yemeye ilgi göstermemeye başlıyor elimi daha önce eş kabul etmiş elimle çiftleşiyor