• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ceresinden antibiyotik geldi

rilish26

Müdavim
İyi akşamlar biliyorsunuz ki kuşum kursak mantarı ve antibiyotik uyguluyoruz iyiye gidiyor gibi. Bugün noldu hiç bilmiyorum az önce ilacı verirken ceresinden geldi baya bi ağzıyla şıp şıp yaptı hapşurdu falan bu sefer neden böyle oldu anlamadım. Kursak tarafı solda değil mi ben de iyice sokup damlattım aslında son anda diliyle falan mı itti anlamadım yoksa nefes borusuna mi geldi? Bu normal değil demi bi de doğru yerden veriyorumdur umarım bayadır böyle veriyorum ama bir şey oldu diye çok korktum ödüm patladı resmen şu an durumu iyi de hapşurması sağolsun galiba çıkardı anlamadım niye böyle oldu bu sefer

Son düzenleme:

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Benim bildiğim soluk borusuna gelirse kuş oracıkta ölebilir Allah korusun. Acaba kursağı vs çok doluydu siz mi fark edemediniz. Ve evet sol elinizle kuşu yüz yüze bakacak şekilde kendinize çevirdiğiniz zaman solda kalır kursak.

rilish26

Müdavim
Benim bildiğim soluk borusuna gelirse kuş oracıkta ölebilir Allah korusun. Acaba kursağı vs çok doluydu siz mi fark edemediniz. Ve evet sol elinizle kuşu yüz yüze bakacak şekilde kendinize çevirdiğiniz zaman solda kalır kursak.
Olayın heyecanı ile yazdım da veterineri aradım genize kaçınca arada cereden gelebilir kapşırmasını sağlayın dedi. Soluk borusuna yüksek hızda falan basman lazım hasar vermen için o da olanaksız dedi damla damla damlatıyorum zaten merak edilecek bir şey yok dedi hapşırdıysa

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Olayın heyecanı ile yazdım da veterineri aradım genize kaçınca arada cereden gelebilir kapşırmasını sağlayın dedi. Soluk borusuna yüksek hızda falan basman lazım hasar vermen için o da olanaksız dedi merak edilecek bir şey yok dedi hapşırdıysa
Aramakla çok iyi yapmışsınız, geçmiş olsun 😊