• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Cennet papağını su gibi işiyor

Osbutr

Yeni Üye
Kuşu alalı 2 hafta oldu ve kuş 3 aylık falan daha yavru. İlk hafta kuş çok ürkek falandı. Ama ilk geldiği günden beri yemini yiyordu. Başta dışkısı normaldi. Gitgide sıvılasmaya basladı ve simdi bildiğiniz işiyor. Kuş bize alıştı ortama alıştı. Ele,avuca, yanımıza geliyor. Neşesi enerjisi herşey yerinde ama bildiğiniz işiyor. Su ve yem dışında birşey yemiyor.

Bunun sebebi nedir.

20251019_234532.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşu alalı 2 hafta oldu ve kuş 3 aylık falan daha yavru. İlk hafta kuş çok ürkek falandı. Ama ilk geldiği günden beri yemini yiyordu. Başta dışkısı normaldi. Gitgide sıvılasmaya basladı ve simdi bildiğiniz işiyor. Kuş bize alıştı ortama alıştı. Ele,avuca, yanımıza geliyor. Neşesi enerjisi herşey yerinde ama bildiğiniz işiyor. Su ve yem dışında birşey yemiyor.

Bunun sebebi nedir.

Ekli dosyayı görüntüle 95424
Merhaba
Yemini yemiyordur kırıp atabilir gözlemleyin sürekli sıvı yapması açlıktan yada ishaldendir, dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen

Osbutr

Yeni Üye
Yemini değiştirin yemiyor
Fark ettim yemediğini. Dal darı veriyorum yiyor onu. Yemi değiştirsem aldığım yemi yiyeceğini nerrden bilecem? Normalde bu kuslar herseyi yer tatmayı sever. Ben yediremiyorum. Meyve sebze veriyorum yemiyor. Yumurtamaması yaptım yine yemedi saatlerce yanında kaldı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Fark ettim yemediğini. Dal darı veriyorum yiyor onu. Yemi değiştirsem aldığım yemi yiyeceğini nerrden bilecem? Normalde bu kuslar herseyi yer tatmayı sever. Ben yediremiyorum. Meyve sebze veriyorum yemiyor. Yumurtamaması yaptım yine yemedi saatlerce yanında kaldı
Versele laga alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edin Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Kızıl darıyı verin yesin, aspur çedene çok severler

Ekli dosyalar

Üst Alt