• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi CENNET PAPAĞANLARİM Ciftlesmiyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla 1 tane daha yeni yumurta yaptılar onada baktım toplam 5 tane oldu o da boş gözüküyor abla yumurtanın içinde damarlar kaç gün içinde gozukuyorki benmi erken bakiyorum
Ablacığım ilk yumurta 6. Günden sonra damarlanma ya başlar
Yedek bir telefonun flaş üzerinde fotoğraflarını dikkatlice alıp çek burda paylaş bakalım🤗

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla erkeğin enerjisini atması için oyuncak takabilirmiyim kafese bir sıkıntı olurmu rahat durmuyor çünkü

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla gene baktım bı degişiklik yok en iyi onların iyiliği için ben çıkartın yumurtaları ne yapmam lazım yuvayimi çıkartın direk yumurtalarini

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla gene baktım bı degişiklik yok en iyi onların iyiliği için ben çıkartın yumurtaları ne yapmam lazım yuvayimi çıkartın direk yumurtalarini
Hepsini çıkar ablacığım 1 ay sonra takarsın

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla cennetlerin çiftleşme mevsimi varmı çok sıcak olmazmi yuva yuvanın içindeki malzemeleride bosaltacagim abla

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla cennetlerin çiftleşme mevsimi varmı çok sıcak olmazmi yuva yuvanın içindeki malzemeleride bosaltacagim abla
Çiftleşme mevsimi bahardır, ilkbahar ve sonbahar, sezon haziranda biter ağustos sonu başlar, istersen bekle

ylcnbedir123

Aktif Üye
Ben öyle yapım abla hem dişinin sağlığı için iyi olur sıcakta yatmasin üzerine hemde üstünden zaman gecsen teşekkürler abla

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla tekrar merhaba hayırlı bayramlar şimdiden benim erkek kuş 4-5 gündür degişik bir hareket sergiliyor tunekte sürekli kafasını kaldırıp gagasını açıp gık gık tık tık ses çıkarıyor kursak mantarı belirtileri yok yem yiyor halsizde değil arada disiylede oynuyor ama sürekli bu harekti yapiyor neden sence abla

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla tekrar merhaba hayırlı bayramlar şimdiden benim erkek kuş 4-5 gündür degişik bir hareket sergiliyor tunekte sürekli kafasını kaldırıp gagasını açıp gık gık tık tık ses çıkarıyor kursak mantarı belirtileri yok yem yiyor halsizde değil arada disiylede oynuyor ama sürekli bu harekti yapiyor neden sence abla
Hayırlı bayramlar dilerim ablacığım
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısın göreyim

Üst Alt