• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi CENNET PAPAĞANLARİM Ciftlesmiyor

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla sana Bir sorum olcak seninkiler çiftleşme olaylarında böyle seyler oldumu bunlar zor çiftleşen hayvanlarmi

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla ya ben bunlarla çok kafayı yedim yuvaları takılı kalsin ben mamalarini verim artık ilgilenmicem ya onların yerine ben stres oluyorum bundan sonra yapcagim şey mamalarini verip birakcam

ylcnbedir123

Aktif Üye
Hayır anlamadığım bir tek bende böyle şeyler oluyor sanki

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba ablacığım 1 çiftim sadece yuvalıkta çigleşmişti
1 çiftim kafes içinde de çifleşti
Bekliyeceksin 🤗 sabırsız olma lütfen, onların doğası bambaşka🤗

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Artık kendi hallerine birakcagim abla manalara devam ama teşekkürler ablacım 🙃
Biraz sabır doğada değiller biliyorsun küçük bir kafes içinde yaşam sürüyorlar, vakti gelince yavruları olur, önce sağlık ablacığım 🤗🥰🤲

ylcnbedir123

Aktif Üye
Tamamdir abla yine takip edicegim ama biraz daha sabırlı olabilirim 😄

enespzn

Yeni Üye
Tamamdir abla yine takip edicegim ama biraz daha sabırlı olabilirim 😄
Merhaba öncelikle,düşündüğünden daha sabırlı olman lazım😅 onlara zaman tanı okuduğum kadarıyla daha yeni yavruluktan çıkıyorlar ve dişi çiftleşmeye hazır olmayabilir. Yavaş yavaş çift olmaya ve çiftleşmeye başlayabilirler yuvalığa ilgi duymaları bile aslında bir şeylerin yolunda gittiğini gösteriyor.

ylcnbedir123

Aktif Üye
Merhaba öncelikle,düşündüğünden daha sabırlı olman lazım😅 onlara zaman tanı okuduğum kadarıyla daha yeni yavruluktan çıkıyorlar ve dişi çiftleşmeye hazır olmayabilir. Yavaş yavaş çift olmaya ve çiftleşmeye başlayabilirler yuvalığa ilgi duymaları bile aslında bir şeylerin yolunda gittiğini gösteriyor.
Yok daha ilk defa

ylcnbedir123

Aktif Üye
@Demet bükay abla bı sorun daha olcakti bunlar son 1 haftadır felan ışık açık olmasına rağmen normalden erken giriyorlar yuvaya beraber 5-6 gibi ışık açıkken uyuyorlar içerde normalde 10-11-12 gibi uyurlardi ses solukta cikarmiyorlar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@Demet bükay abla bı sorun daha olcakti bunlar son 1 haftadır felan ışık açık olmasına rağmen normalden erken giriyorlar yuvaya beraber 5-6 gibi ışık açıkken uyuyorlar içerde normalde 10-11-12 gibi uyurlardi ses solukta cikarmiyorlar
Evlerini tercih ediyorlar demekki🥰 herşey normal adı üzerinde kuluçka dönemi 🤗

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla birşey sorcaktim bu dişi bana alışkın değil evi felan tanımıyor bunları dışarı çıkarmak doğru olurmu kafesin girişinde bilmiyor cikartayimmi sence

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla birşey sorcaktim bu dişi bana alışkın değil evi felan tanımıyor bunları dışarı çıkarmak doğru olurmu kafesin girişinde bilmiyor cikartayimmi sence
Merhaba ablacığım kuluçkada gebe dişiler dışarı çıkmaz😊
Fakat gebelik yoksa erkeği taklit eder aynı yerlere gider, çıkarabilirsin, akşam çıkar ki ışığı kapatıp yerine bırakırsın👍

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla ben yuvaligi 1-2 hafta çıkarmak istiyorum çünkü sanki orayı guvenli alan gibi görüyorlar yada yatak odası gibi 1-2 hafta çıkarıp ikisinin bana tam alışmasını istiyorum böylece güvenli alan olarak belki görmezler hem belki guvenirler uygunmu sence

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla ben yuvaligi 1-2 hafta çıkarmak istiyorum çünkü sanki orayı guvenli alan gibi görüyorlar yada yatak odası gibi 1-2 hafta çıkarıp ikisinin bana tam alışmasını istiyorum böylece güvenli alan olarak belki görmezler hem belki guvenirler uygunmu sence
Tabiki uygun ablacığım daha iyi olur😊👍

Üst Alt