• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi CENNET PAPAĞANLARİM Ciftlesmiyor

ylcnbedir123

Aktif Üye
Yani bugün 2 defa daha kontrol ettim yeşil olanda poposunun altı (-) böyle beyaz olanda (--) böyleydi biraz daha genisti

ylcnbedir123

Aktif Üye
Yaşları yetmiyor olabilirmi peki erişkin olduklarını nasil anlariz

ylcnbedir123

Aktif Üye
Mama vermedigimden dolayında olabilir belki hiç mama vermedim sadece gösterdiğim selenium dan veriyordum

ylcnbedir123

Aktif Üye
Yani siparis ettiğim mamayı deniyecigim yoksa beyaz olanı degistirecegim sizce

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yani siparis ettiğim mamayı deniyecigim yoksa beyaz olanı degistirecegim sizce
Kuşların ikisi de erkek olabilir bu şekilde, size alışmışlar yani birşey diyemiyorum değişim olabilir, son söz sizindir

ylcnbedir123

Aktif Üye
Aslında düşününce beyaz olan çok büyük ihtimalle erkek gibi gelmeye başladı benim bildiğim dişi malzeme taşırken kuyruğuna sıkıştırıyor ama mazlemeyi yeşil olan has erkek taşıyor:) beyaz olan nadir olarak taşıyor oda ağzıyla tasiyor kuyruğu yelpaze gibi değil erkeğin kuyruk yapısıyla aynı kanatlarının ucuda beyaz ilk geldiğinde belli olmuyordu ama şuan erkek gibi x şeklinde duruyor uzun süredir selenium veriyorum çiftleşme zaten yok erkek erkeğe okuduğuma anlasiyorlarmis yeşil olan zaten uzun süredir yalnız olduğu için zaten direk kabul etti yuvayı ördüler ortada zaten bişey yok inşallah yarın değiştirilen çünkü bu kadar süredir ciftlesmeleri normal degil

ylcnbedir123

Aktif Üye
Bide size zahmet dizede çok teşekkür ediyorum 😊 yardımcı oluyorsunuz bana yaptıkları yuva kalsinmi içindeki malzeme ile yeni gelen dişi bir sıkıntı yaparmı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bide size zahmet dizede çok teşekkür ediyorum 😊 yardımcı oluyorsunuz bana yaptıkları yuva kalsinmi içindeki malzeme ile yeni gelen dişi bir sıkıntı yaparmı
Estağfurullah rica ederim ne demek 🤗 Yuva dursun erkek yuvalık kafeste kalsın, yeni gelen dişi 10 gün ayrı kalmalı karantina uygulayın lütfen aynı odada durabilirler👍

ylcnbedir123

Aktif Üye
Erkekte herhangi bir değişim olurmu bide dişi alırken nelere dikkat etmeliyim sizce

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Erkekte herhangi bir değişim olurmu bide dişi alırken nelere dikkat etmeliyim sizce
Dişi beğenirse erkeği çok güzel eş olurlar🤗 poposuna bakın ishal olmasın, kursağına bakın dolu olsun kanatlar düşük olmasın canlı parlak tüyleri olsun, gagaya bakın pürüz olmasın(mantar olmasın)

ylcnbedir123

Aktif Üye
Erkek kafasını sallayıp sürekli ötüyor kanat felan çırpıyor dişi arada ötüyor biraz ilgisiz normalmi

ylcnbedir123

Aktif Üye
@Demet bükay bügün boyunca full mayastilar yan yana durdular birbirlerini 1-2 kere kasidilar bide yuvaligi Ne zaman takayım şimdiden teşekkürler

Üst Alt