• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çekoslavak Albino Erkek

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Kuş bana da DF gibi geldi ama cinsiyet icin daha net foto lazim bu haliyle dişi gibi duruyor. @Çaylak kardeşim sana cevap veren tecrubeli ureticilerimiz ve forum yoneticilerimiz var ve ino konusunda da en az benim kadar bilgilidirler her an herkes bakamayabiliyor. Ilgin icin teşekkürler bir kişi uzerinden israrci olmayalım.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Valla abi bu yaşta böyle bir şeyle karşılaşınca insan rencide oluyor sana bunu özelliklerini söyleyenler bunun gibi kuş versinler diyor bir de nasip hocam her şey
Kardeşim herkes en güzelini üretiyor zaten biz kötü kuş üretiyoruz.

Çaylak

Paylaşımcı
Kuş bana da DF gibi geldi ama cinsiyet icin daha net foto lazim bu haliyle dişi gibi duruyor. @Çaylak kardeşim sana cevap veren tecrubeli ureticilerimiz ve forum yoneticilerimiz var ve ino konusunda da en az benim kadar bilgilidirler her an herkes bakamayabiliyor. Ilgin icin teşekkürler bir kişi uzerinden israrci olmayalım.
Hocam kusura bakmayın zaten üstte ne oldu ne bitti anlattım size zahmet okursanız yani baya üzgünüm hocam şu an gerçekten

Üst Alt