• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çekoslavak Albino Erkek

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bence bir kuşun çift faktör spangle olması albino olmasından daha iyidir. Tercih meselesi

Çaylak

Paylaşımcı
Bence bir kuşun çift faktör spangle olması albino olmasından daha iyidir. Tercih meselesi
hocam siz tecrübesiniz size uymak düşer bana ben beyaz diye hoşuma gitti güzel yavrular olur diye hani ilerde eşini de güzel bir renk seçip uyum yakalarım kafasındaydım kuşa dişi dediniz 125 Tl ye alınır mı? yarın gidip alıcam Tuğrul Hocam kusura bakmayın kafanızı şişirdim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Estağfurullah alınır tabi benim bir kuşa 2000-3000 lira verdiğim yerde 125 liraya kuş alınır. Piyasayı ağlatmaya gerek yok

Çaylak

Paylaşımcı
Estağfurullah alınır tabi benim bir kuşa 2000-3000 lira verdiğim yerde 125 liraya kuş alınır. Piyasayı ağlatmaya gerek yok
Hocam son sorum kuş dişi dediniz değil mi bir de kaç günlük gibi duruyor
siz sanırım show besliyorsunuz hocam ben daha 16 yaşındayım o kadar bütçem yok gelirim yok harçlıklarla yola çıkıyorum yavaştan ilerde hobi olarak ilerletmek istiyorum bu işi. şimdiden teşekkür ediyorum

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kardeşim kuş albino değilse ve satan arkadaş albino diyorsa zaten balik baştan kokmuş. Konunun başında 40-45 günlük kuş 2 mesaj sonra 50-55 günlük olmuş konu başında 200 lira kuş 125 lira olmuş bu saatten sonra sen ver kararını. Ben isterim herkes kazansın ama bilgiyi doğru vermek önemli

Çaylak

Paylaşımcı
Kardeşim kuş albino değilse ve satan arkadaş albino diyorsa zaten balik baştan kokmuş. Konunun başında 40-45 günlük kuş 2 mesaj sonra 50-55 günlük olmuş konu başında 200 lira kuş 125 lira olmuş bu saatten sonra sen ver kararını. Ben isterim herkes kazansın ama bilgiyi doğru vermek önemli
şimdi bende şüphelendim abi ama çok güzel görünüyordu kuş hareketliydi böyle jumbo vardı yanında kafa tutuyordu ona bilmiyorum kafam iyice karıştı @Mustafa89 hocam beni bir aydınlatır inşallah görürse size de teşekkür ediyorum iyi geceler hocam

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
şimdi bende şüphelendim abi ama çok güzel görünüyordu kuş hareketliydi böyle jumbo vardı yanında kafa tutuyordu ona bilmiyorum kafam iyice karıştı @Mustafa89 hocam beni bir aydınlatır inşallah görürse size de teşekkür ediyorum iyi geceler hocam
Kardeşim büyük kuşlar daha tirsak olur o seni yanıltmasın.

Çaylak

Paylaşımcı
Özelden ulaşabilirsiniz madem öyle... Hocalara karşı bu tutum hoş olmadı sanki pek
Bahar Hocam ben dedim kusura bakmayın diye Mustafa hocanın İNO diye bir makalesi vardı o biraz bu konuda uzmanlaşmış diye yoksa diğer hocalara bir saygısızlık olmadı bence hocam burada herkes zaten tecrübe yanlış anlattıysam kendimi kusuruma bakmayın.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hayır Bahar Hocam başka hesabım yok benim Mert G sanırım MERT`in yeni hesabıydı galiba öyle hatırlıyorum.
Sen foruma 1 Kasım'da üye olmuşsun Mertin hesabı 5 Kasım'da değişti valla ben bu kadar iyi takip edemiyorum 16 yaşında birinin böyle forum kültürünün olması beni de şüpheye soktu.ip adresinden istesem seni çok rahat bulurum bunu biliyorsun değil mi 😊👍

Çaylak

Paylaşımcı
Sen foruma 1 Kasım'da üye olmuşsun Mertin hesabı 5 Kasım'da değişti valla ben bu kadar iyi takip edemiyorum 16 yaşında birinin böyle forum kültürünün olması beni de şüpheye soktu.ip adresinden istesem seni çok rahat bulurum bunu biliyorsun değil mi 😊👍
Sıkıntı yok abi bulabilirsin

Çaylak

Paylaşımcı
Hocalarım üretici şahısa gittim abi felan olamaz öyle kişiler işte bu kuş dişi 3-4 aylık deyince kendini üretici sana sözde esnaf dükkandan kovdu. Bu insanlara güvenipte iş yapılmazmış teşekkür ediyorum herkese.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kardeşim benim bir arkadaşım vardı.5 yıl ureticilik yaptı Hep erkek kuş satardı bu zamna kadar hic erkek kuş sattığını görmedim. hala bir kuşun dişimi erkekmi olduğunu bana sorar. Bu işler böyle de oluyor bazen.

Çaylak

Paylaşımcı
Kardeşim benim bir arkadaşım vardı.5 yıl ureticilik yaptı Hep erkek kuş satardı bu zamna kadar hic erkek kuş sattığını görmedim. hala bir kuşun dişimi erkekmi olduğunu bana sorar. Bu işler böyle de oluyor bazen.
Valla abi bu yaşta böyle bir şeyle karşılaşınca insan rencide oluyor sana bunu özelliklerini söyleyenler bunun gibi kuş versinler diyor bir de nasip hocam her şey

Üst Alt