• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Büyük çapta geviş hareketi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kardeş senin kuşunun mikostatin lik bir durumu yok sadece sindirim duzenliyici kullan 3 gün ve sonra tekrar durumuna bakalım 👍

Atahan Derman

Aktif Üye
Yok abi Proyotik fln kullandım ama fazla geçmedi ama 4 gün ara ile kullandım. bugün'den itibaren suyuna 2 damla Mikostatin damlatıyorum 3 gün fln yaparım saten 6ayda bir yapılıyormuş galiba? Gelişme olursa yazarım sağ olun.Daha çok azaldı gibi geldi bana.bundan 2 ay öncesi hafif antibiyotik kullandım avidiare ondan olur mantar yapar dicem ama kullanmadan öncede yapıyordu.Artık dayanamadım kullanayım dedim çünkü çözüm bulamadım inş yanlış yapmadım.

Atahan Derman

Aktif Üye
Önlem amaçlı kullanalım kuşum 8 aylık 3,4 gün fln sonra vitamin Probiyotik başlıcam tekrar.:)

Atahan Derman

Aktif Üye
Sindirim düzenleyici probiacti-bird var abi sence etkilimi veya uzun vadede etki gösteren birşeymi.Veya fazla etki etmemesi şey olurmu bizim su klorlu değil dağdan geliyor. Ondan klorlu değil diyorum.sıkıntı olmaz herhalde.

Atahan Derman

Aktif Üye
2 ay oldu herhalde kuşum hala tüyde ya normal'mi bu.Ama tüyleri çıktı full sadece kuyruk tüyleri kaldı onlarında yarısı çıktı.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mikostatin öyle sıradan bir ilaç değil koruma amacli kim onerdiyse yanlış bana göre ama yine de sen bilirsin kardeşim.. madem başladın o zaman mutlaka yanında probiyotik kullan bide mikostatin ağızdan önerilir suyuna çok faydası olmaz biz kanatlı uzmanının tedavi yöntemleri ile sizlere bilgilerimizi aktarıyoruz bide tabiki diğer arkadaşlarımızda sağolsun onların deneyim ve tecrübeleriyle de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.. yani senin kusunda gördüğüm kadarıyla çok bir şey yok mikostatin karaciğeri zedelemesin diye ya karaciğer koruması yada probiyotik kullan derim

Atahan Derman

Aktif Üye
Çok iyi anlıyorum şehmus abi ama artık dayanamadım çünkü ne yapsam geçmedi benide anla lütfen.Mikostatin suya 2 damla koyuyorum sadece 3 gün üst üste kullanıcam.Probiyotik vereyim ama oda sıvı nasıl olucak.

Atahan Derman

Aktif Üye
Forumda 3ayda 5 gün üst üste kullanan veya ayda 1 kullanan varmış Ama tek bakılan kuş 6ayda 1 kullanılıyormuş.

Atahan Derman

Aktif Üye
Bende mantar olsa bile ciddi bir oluşum yok diye sudan veriyorum.

Atahan Derman

Aktif Üye
3 gün kullanıcam fakat kumu çıkardım dursa olurmu yoksa?

Atahan Derman

Aktif Üye
tamamdır 3 gün kullanıp gelişmeleri yazaeım sonra Probiyotik Hayırlı iftarlar hepinize teşekkürler 🙏