• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Büyük çapta geviş hareketi

Atahan Derman

Aktif Üye
Bana ilaç öneren üretici video görmemişti herhalde ciddi sandı videı attım kuşda bişeu yok dedi.

Atahan Derman

Aktif Üye
@Taha abi birşey sorucam akşam kuşum uyku moduna geçerken kanatları hafif açıyor ağzında birşey geveliyor uyku modunda.Sence neden.

Atahan Derman

Aktif Üye
Birşey sormak istiyorum hani kuşum yem yedikden sonra su içiyor ağzını açıyorya bunu şu nedenlerle yaparmı; 1-Yem kırmadan yutma 2 yemin kabuğu yutma ben çok nadiren dışkıda bazen yem değil kabuk görüyorum?

Atahan Derman

Aktif Üye
Hazımsızlık demişti bana vetform egzotik kuş bakan vet.20 gün +25 grit kullanın demişti

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kardeşim sen düzgün bir video ve dışkı resmi tekrar gönder ama net olsun bir daha bakalım 👍

Atahan Derman

Aktif Üye
Şehmus abi atarım video yapınca Başka forumda Önlem amaçlı Mikostatin önerdiler.

Atahan Derman

Aktif Üye
Şeyhmus abi video atamam belki.Derslerim var dışkıda normal.Konuşurken yem getiriyor su içiyor boğazına birşey takılmış gibi geviş getiriyor Başka forumda Mikostatin önlem amaçlı kullan desiler nasıl kullanayım söyler misin.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Merhaba.
öncelikle forumlar arası bir tercih yapmalısınız. Diğer forumda söylenenleri buraya sorarak hem zaman kaybı yaşarsınız hem de kafanız karışır. Çünkü herkesin yorumu ve yaklaşımı farklı olabilir. Kafanıza yatan ve mantıklı gelen yolu tercih ederek devam edebilirsiniz.

Atahan Derman

Aktif Üye
Forumda başka üretici Mikostatin tavsiye etmişti bazısı sindirim dedi ama kum Proyotik kullandım mantar var diye korkuyorum bende Önlem amaçlı kullanılıyorsa zararı varmı mantarı temizşemiş olur.Ama anlamıyorum mantar neden olsun ya

Atahan Derman

Aktif Üye
oynuyor hiç bir sıkıntısı yok ama şu olay geçmiyor baya su içiyor ağzını açıyor geviş getirecek gibi ama Mantar olsa iştah kaybı yaşae kusar yaptığı kusma hareketide değil anlamıyoeum bundan Mikostatin kullansam olmasa bile mantar zararı olurmu onu çözemiyorum.

Son düzenleme: