• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Burnundaki kızarıklık

Engin Erol

Yeni Üye
Kuşumun burun delikleri bu şekilde birbirinden farklı daha koyu renkli olan burnunun içinde kücük parcalar var gibi endişelenmem gereken bir durum mu

Son düzenleme:

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kendi tüyü varsa tüy köküyle temizlemeye çalış ama çok dikkatli ol ve içeri sokma kirleri sana daha yeni alışmaya başladı. Ve çok kurumuş gagası burnu hindistan cevizi , badem yağı varsa sür. Arada kızarabiliyor burunları benimkisi kendi burnunu kaşırken hapşırtıyor ondan sonra kızarıyor 3 4 dakika geri düzeliyor.

Engin Erol

Yeni Üye
Kendi tüyü varsa tüy köküyle temizlemeye çalış ama çok dikkatli ol ve içeri sokma kirleri sana daha yeni alışmaya başladı. Ve çok kurumuş gagası burnu hindistan cevizi , badem yağı varsa sür. Arada kızarabiliyor burunları benimkisi kendi burnunu kaşırken hapşırtıyor ondan sonra kızarıyor 3 4 dakika geri düzeliyor.
yok hiç tüy dökmedi kafesinde de tüyü yok fakat şimdi bir kaç kez daha hapşırdı burnundaki pislik çıktı sanırsam kenarında gözüküyor burnunun elimle almaya çalıştım ama kafasını çevirince zorlamadım

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
yok hiç tüy dökmedi kafesinde de tüyü yok fakat şimdi bir kaç kez daha hapşırdı burnundaki pislik çıktı sanırsam kenarında gözüküyor burnunun elimle almaya çalıştım ama kafasını çevirince zorlamadım
Kürdanın ucu ile de alabilirsiniz

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
henüz bana pek alışmış değil sadece parmaklarımda çok ürkek bir şekilde duruyor pek yapabilceğim söylenemezz ama hapşırınca o pislik dışarı çıktı diğer kızarıklıkta kendine geldi gibi
Çıktı mı. İyi güzel o zaman. Badem yağı hindistan cevizi yağı sürün gagasına ayaklarına burnunun etrafına deliklerine dokundurtmayın.