• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık dönemi Burnu neden böyle oldu

Osman 44

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
5 Ara 2025
Kullanılan İlaç
Triflucan
İki gündür burnu bu şekilde neden olabilir nasıl bir yol izlemeliyim yardım eder misiniz

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kızgınlığa girmiş. Ama bize göre sol cere kısmında mantar başlangıcı var duruyor. Eczaneden trosyd mantar kremi alın kulak çubuğu ile cereye burun içine girmeyecek şekilde sürün. Elinizde krem yoksa kokusuz sade vazelin sürün. Trıflucan neden kullanıyorsunuz.

Osman 44

Yeni Üye
Merhaba kızgınlığa girmiş. Ama bize göre sol cere kısmında mantar başlangıcı var duruyor. Eczaneden trosyd mantar kremi alın kulak çubuğu ile cereye burun içine girmeyecek şekilde sürün. Elinizde krem yoksa kokusuz sade vazelin sürün. Trıflucan neden kullanıyorsunuz.
Haftada bir suluğuna koyuyoruz mikrop kapmasın diye bide sol cere dediğiniz yer biz aldığımız zaman babasımiydi annesimiydi vurmuştu oraya bide sol kanadına vurmuştu bende dayanamadım onuda aldım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Haftada bir suluğuna koyuyoruz mikrop kapmasın diye bide sol cere dediğiniz yer biz aldığımız zaman babasımiydi annesimiydi vurmuştu oraya bide sol kanadına vurmuştu bende dayanamadım onuda aldım
Triflucan antifungaldır ve beşeri ilaçtır kür olarak uygulanmaz, bağışıklık kazanır mantar olursa ilaç da işe yaramaz, sindirim sistemini bozar lütfen kullanmayın

Osman 44

Yeni Üye
Triflucan antifungaldır ve beşeri ilaçtır kür olarak uygulanmaz, bağışıklık kazanır mantar olursa ilaç da işe yaramaz, sindirim sistemini bozar lütfen kullanmayın
Aldığım yer söylemişti hafta bir bı gece ver bide vitamin suyuna karıştır demişti ama bundan sonra kullanmam hocam çok teşekkür ederim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bizden üretici olmaz zaten 😊herşeyi petshop ve onlar biliyor