• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Bulutum kayboldu

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Hiç bir yerden haber yok 4 gün oldu . Çok acı bir durum o evde o kuş adım kadar eminim ama hiç birşey yapamıyorum

Sati

Tutkulu
o kuşun o evde olduğundan eminsen neden birşey yapamıyorsun onu anlayamadım ben? git direkt dal içeri eğer eminsen tabi :D
Haneye tecavüz sayarlar aman ha !!!
Ama çocuğu dışarıda yakalarsan bi şıkıştırmakta fayda var.

betul.a

Aktif Üye
o kuşun o evde olduğundan eminsen neden birşey yapamıyorsun onu anlayamadım ben? git direkt dal içeri eğer eminsen tabi :D
Benim de aklıma takıldı. X'te de paylaşılmış aranıyor diye, gördüm. Komşuda olduğu kesinse boşuna başka yerlerde arıyor, bile bile vakit kaybediyorsunuz.

demir9756

Yeni Üye
Benim de aklıma takıldı. X'te de paylaşılmış aranıyor diye, gördüm. Komşuda olduğuna eminseniz boşuna başka yerlerde arıyor, bile bile vakit kaybediyorsunuz.
yani evet bide komşu nasıl aldı onu da anlamadım ben ama eğer aldıysa zaten besleyemez satacaktır büyük ihtimalle

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Benim de aklıma takıldı. X'te de paylaşılmış aranıyor diye, gördüm. Komşuda olduğu kesinse boşuna başka yerlerde arıyor, bile bile vakit kaybediyorsunuz.
Ben x te paylastım. Paylaşmadan onca bilmiyordum sonradan apartman boşluğundan kactıgını anladım. Sesi gelmeye basladı. Öylece emin oldum orda olduğuna

Son düzenleme:

betul.a

Aktif Üye
Ben x te paylastım. Paylaşmadan onca bilmiyordum sonradan apartman boşluğundan kactıgını anladım. Sesi gelmeye basladı. Öylece emin oldum orda olduğuna
Sesi anlık mı geldi devamlı geliyor mu? Hâlâ geliyorsa ve komşunuz kapıyı açmıyorsa son seçenek polise haber verebilirsiniz, polis çağırmak tamamen için geçerli bir sebep olduğunu düşünüyorum. Yukarıda da yazıldığı gibi, satabilir kuşu. Sağ salim ulaşırsınız İnşallah kuşunuza.

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Sesi anlık mı geldi devamlı geliyor mu? Hâlâ geliyorsa ve komşunuz kapıyı açmıyorsa son seçenek polise haber verebilirsiniz, polis çağırmak tamamen için geçerli bir sebep olduğunu düşünüyorum. Yukarıda da yazıldığı gibi, satabilir kuşu. Sağ salim ulaşırsınız İnşallah kuşunuza.
Devamlı geliyor duymayım diye oda değiştirdiler sokaktan bile duydum. Polis onu haklı bulur kanıdım yok çünkü. Yoksa cagırcam

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Allah'ım yardımcı olsun valla ben okurken sinirlendim şahsen ben dayanamaz dalardım düşünmeden evlerine sanırım
Binayı inletiyor kuş . Kesinlikle onda yoksa apartmanda bir yerde ölür giderdi 4 gün oldu

TarçınTaş

Paylaşımcı
Ben bile okuyunca sinirlendim
Binayı inletiyor kuş . Kesinlikle onda yoksa apartmanda bir yerde ölür giderdi 4 gün oldu
abi bir şekilde bakman lazım evlerine onun. Benim eski evimin apartman boşluğunda kumrular yaşıyordu girip çıkabiliyorlardı o boşluğa eminmisin o evde olduğundan kesinlikle belki köşelerde duruyordur görmüyorsundur, sevdiği oyuncak varsa sesini onun duyabileceği şekilde sesini çıkar bakalım tepki verecek mi yada senin sesini tanır kendini ona duyurmaya çalış valla Allah yardımcın olsun en kısa sürede bulursun umarım inşallah o komşunun evindedirde dışarda bi yerde değildir. en azından barınabileceği vir yer komşunun evi en kısa zamanda eve bakman lazım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Banyo boşluğundan kuşumun sesi geliyor. Sizin banyodan bakabilirmiyiz belki boşluktadır diyerek eve girmeyi denesen izin vermezler mi? Girdikten sonra onunkilerede bakarsınız bir ihtimal.

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Forum Rehberi
Semiha hocamızın dediği gibi yapabilirsin Mert. Ordaysa itfaiye çağıracam çıkarsınlar dersin girersin

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

bahark

Aktif Üye
Ya bu arada kuşun fotoğrafı sende var, ispatlarsın, diğer türlü mevzu zaten tatsızlaşır, satın aldığının slipini veya fişini istersin, yok sahiplendik bla bla derse numarasını istersin, sıkıştırırsın yani, nakit verdim diyecek hali yok kim nakit 2000-3000 tl taşıyor. Ne zaman gelecek ailesi? Yöneticiyle görüşsen ailesine ulaşsa ya da senin ailen konuşsa muhtemelen kuşa yardım etmek için aldı sesi evinizden geliyor tarzı yapıcı bir şekilde