Çocuğun aile büyüklerinden kimse yokmu evde annen yada baban çıkıp baksaHiç bir yerden haber yok 4 gün oldu . Çok acı bir durum o evde o kuş adım kadar eminim ama hiç birşey yapamıyorum
o kuşun o evde olduğundan eminsen neden birşey yapamıyorsun onu anlayamadım ben? git direkt dal içeri eğer eminsen tabiHiç bir yerden haber yok 4 gün oldu . Çok acı bir durum o evde o kuş adım kadar eminim ama hiç birşey yapamıyorum
Haneye tecavüz sayarlar aman ha !!!o kuşun o evde olduğundan eminsen neden birşey yapamıyorsun onu anlayamadım ben? git direkt dal içeri eğer eminsen tabi![]()
Benim de aklıma takıldı. X'te de paylaşılmış aranıyor diye, gördüm. Komşuda olduğu kesinse boşuna başka yerlerde arıyor, bile bile vakit kaybediyorsunuz.o kuşun o evde olduğundan eminsen neden birşey yapamıyorsun onu anlayamadım ben? git direkt dal içeri eğer eminsen tabi![]()
yani evet bide komşu nasıl aldı onu da anlamadım ben ama eğer aldıysa zaten besleyemez satacaktır büyük ihtimalleBenim de aklıma takıldı. X'te de paylaşılmış aranıyor diye, gördüm. Komşuda olduğuna eminseniz boşuna başka yerlerde arıyor, bile bile vakit kaybediyorsunuz.
Eve sokmuyor. Abla gidip baktılar.Çocuğun aile büyüklerinden kimse yokmu evde annen yada baban çıkıp baksa
İcere giremem . Çünkü eve girerken görmedim sesi geliyor. Ve görsem de içeri girersem ben suçlu olurumo kuşun o evde olduğundan eminsen neden birşey yapamıyorsun onu anlayamadım ben? git direkt dal içeri eğer eminsen tabi![]()
Ben x te paylastım. Paylaşmadan onca bilmiyordum sonradan apartman boşluğundan kactıgını anladım. Sesi gelmeye basladı. Öylece emin oldum orda olduğunaBenim de aklıma takıldı. X'te de paylaşılmış aranıyor diye, gördüm. Komşuda olduğu kesinse boşuna başka yerlerde arıyor, bile bile vakit kaybediyorsunuz.
Sesi anlık mı geldi devamlı geliyor mu? Hâlâ geliyorsa ve komşunuz kapıyı açmıyorsa son seçenek polise haber verebilirsiniz, polis çağırmak tamamen için geçerli bir sebep olduğunu düşünüyorum. Yukarıda da yazıldığı gibi, satabilir kuşu. Sağ salim ulaşırsınız İnşallah kuşunuza.Ben x te paylastım. Paylaşmadan onca bilmiyordum sonradan apartman boşluğundan kactıgını anladım. Sesi gelmeye basladı. Öylece emin oldum orda olduğuna
Devamlı geliyor duymayım diye oda değiştirdiler sokaktan bile duydum. Polis onu haklı bulur kanıdım yok çünkü. Yoksa cagırcamSesi anlık mı geldi devamlı geliyor mu? Hâlâ geliyorsa ve komşunuz kapıyı açmıyorsa son seçenek polise haber verebilirsiniz, polis çağırmak tamamen için geçerli bir sebep olduğunu düşünüyorum. Yukarıda da yazıldığı gibi, satabilir kuşu. Sağ salim ulaşırsınız İnşallah kuşunuza.
o zamana kadar kuş alışır onlara bence en yakın zamanda bir şekilde görmen lazımKim bu zamanda evine alırki . Annesi köyde gelsin gidip bakıcam
Alıssın istediği kadar kanatta Rif ampül rengi kuşu görsem kanıtlarım benim oldugunu amao zamana kadar kuş alışır onlara bence en yakın zamanda bir şekilde görmen lazım
Allah'ım yardımcı olsun valla ben okurken sinirlendim şahsen ben dayanamaz dalardım düşünmeden evlerine sanırımAlıssın istediği kadar kanatta Rif ampül rengi kuşu görsem kanıtlarım benim oldugunu
Binayı inletiyor kuş . Kesinlikle onda yoksa apartmanda bir yerde ölür giderdi 4 gün olduAllah'ım yardımcı olsun valla ben okurken sinirlendim şahsen ben dayanamaz dalardım düşünmeden evlerine sanırım
Apartmanda sultan papapanı sesi açıp dolaşsanız belki ortalıklardaysa gelir değilsede gelen sesi artar en azındanBinayı inletiyor kuş . Kesinlikle onda yoksa apartmanda bir yerde ölür giderdi 4 gün oldu
abi bir şekilde bakman lazım evlerine onun. Benim eski evimin apartman boşluğunda kumrular yaşıyordu girip çıkabiliyorlardı o boşluğa eminmisin o evde olduğundan kesinlikle belki köşelerde duruyordur görmüyorsundur, sevdiği oyuncak varsa sesini onun duyabileceği şekilde sesini çıkar bakalım tepki verecek mi yada senin sesini tanır kendini ona duyurmaya çalış valla Allah yardımcın olsun en kısa sürede bulursun umarım inşallah o komşunun evindedirde dışarda bi yerde değildir. en azından barınabileceği vir yer komşunun evi en kısa zamanda eve bakman lazımBinayı inletiyor kuş . Kesinlikle onda yoksa apartmanda bir yerde ölür giderdi 4 gün oldu
Banyo boşluğundan kuşumun sesi geliyor. Sizin banyodan bakabilirmiyiz belki boşluktadır diyerek eve girmeyi denesen izin vermezler mi? Girdikten sonra onunkilerede bakarsınız bir ihtimal.Binayı inletiyor kuş . Kesinlikle onda yoksa apartmanda bir yerde ölür giderdi 4 gün oldu
Abla onu soracam yarın.Banyo boşluğundan kuşumun sesi geliyor. Sizin banyodan bakabilirmiyiz belki boşluktadır diyerek eve girmeyi denesen izin vermezler mi? Girdikten sonra onunkilerede bakarsınız bir ihtimal.
Onu deneyecem abla yarınSemiha hocamızın dediği gibi yapabilirsin Mert. Ordaysa itfaiye çağıracam çıkarsınlar dersin girersin