• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Bulutum kayboldu

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Ya bu arada kuşun fotoğrafı sende var, ispatlarsın, diğer türlü mevzu zaten tatsızlaşır, satın aldığının slipini veya fişini istersin, yok sahiplendik bla bla derse numarasını istersin, sıkıştırırsın yani, nakit verdim diyecek hali yok kim nakit 2000-3000 tl taşıyor. Ne zaman gelecek ailesi? Yöneticiyle görüşsen ailesine ulaşsa ya da senin ailen konuşsa muhtemelen kuşa yardım etmek için aldı sesi evinizden geliyor tarzı yapıcı bir şekilde
Bugün gidip görüşecem. Bakalım ne olacak

bahark

Aktif Üye
vallahi son zamanlarda çok sık foruma bakamaz oldum ama merakla bekliyorum ne olacağına dair

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Konuyu güncellemesi. Ben gittim baktım benim kuş yok maalesef ev'ine kadar girdim başka bir kusmus. Kadında öyle biri değilmiş. Artık başka yerlerde arıyacam. Artık inşallah güzel bir yerdedir şuan.

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bulunur inşallah,
En azından komşuda olmadığına artık eminsiniz, odak noktanız değişecektir.
Artık beklemedeyiz. Bakalım haber bekliyoruz verdim heryere ilan . PETSHOP lara da sordum.. Sokaklara afişte asıcam bakalım. Çok ters zamana denk geldi. Babamda merdivenden düştü
Onla ilgileniyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Artık beklemedeyiz. Bakalım haber bekliyoruz verdim heryere ilan . PETSHOP lara da sordum.. Sokaklara afişte asıcam bakalım. Çok ters zamana denk geldi. Babamda merdivenden düştü
Onla ilgileniyorum
Geçmiş olsun..ciddi birşey yoktur inşallah.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Onla ilgileniyorum
Geçmiş olsun ablacım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Onla ilgileniyorum
Çok geçmiş olsun ablacığım, yardım edebileceğimiz bir şey var mı?
Bel bacak durumu nasıl?