• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bulut&Limon 2. Kuluçka

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
20220724_193932.jpg

Limona nazar değdirdik galiba çok güzel bakıyor diye diye. 😅
İlk firemizi verdik. 👀 Bu kuluçkanın ilk yavrusu Nane adını aldı, anasına uyumlu olsun diye ama yavrucuk ben evde yokken ana dayağı yemiş. 😁 Kanat ve sırt tüylerini yolmuş Limon, Allahtan evde annemler vardı farkedip almışlar hemen. Nane 28 günlüktü bir kaç gün sonra yuvadan alırım diyordum ki zoraki olarak hemen almışlar yuvadan. Onunla birlikte iki numarayı da almışlar. Bende 25 günlük olan üç numarayı çıkardım yuvadan. 🥲

Mert.

Eski Forumcu
Geçmiş olsun inşallah bendede öyle olmaz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 29471

Limona nazar değdirdik galiba çok güzel bakıyor diye diye. 😅
İlk firemizi verdik. 👀 Bu kuluçkanın ilk yavrusu Nane adını aldı, anasına uyumlu olsun diye ama yavrucuk ben evde yokken ana dayağı yemiş. 😁 Kanat ve sırt tüylerini yolmuş Limon, Allahtan evde annemler vardı farkedip almışlar hemen. Nane 28 günlüktü bir kaç gün sonra yuvadan alırım diyordum ki zoraki olarak hemen almışlar yuvadan. Onunla birlikte iki numarayı da almışlar. Bende 25 günlük olan üç numarayı çıkardım yuvadan. 🥲
Asalete bak 🙂 maşallah 🧿 geçmiş olsun 🙏🏻

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun inşallah bendede öyle olmaz
İnşallah. Takip etmek gerekiyor.

Asalete bak 🙂 maşallah 🧿 geçmiş olsun 🙏🏻
Teşekkür ederiz. 🥰

Maşallah yuvadan atılmaktan şikayetçi görünmüyor Nane 😂😍
Evet çabuk adapte oldu ben bile şaşırdım. 🤣
Normalde hep sakince yatar vaziyette dururdu. Kendi kendine Şekerin kafesine girip salıncakta sallanmaya başladı biz şok olduk.😅

Üst Alt