• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bulut&Limon 2. Kuluçka

Yigit K.

Paylaşımcı
Ekli dosyayı görüntüle 28385

Mini bir güncelleme yapayım minnoşlarla ilgili. 🤭
2. Kuluçkanın 5 yavrusu çıktı. Geriye üç tane yumurta kaldı. Onlarda bu hafta çıkar sanırım.
Maşallah Limon 8/8 yaptı bu sefer. Hiç boş yok.
Ah be kızım bu kadar yavru yapıyorsun güzelde nasıl sahiplendireceğiz biz bunları diye kara kara düşünüyorum. 😀

Anaları güzel bir şekilde sırayla dizmiş yavruları,canım kızım benim. 😁

İlk yavrumuz sarı renkli olacak. Bir tanesi inşallah annesi gibi yeşil olur diye dua ediyorum,inşallah olur. 😅
Maşallah.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah çok iyi bakıyor yavrulara Limon hanım pırıl pırıllar🧿
Teşekkür ederiz ablası. Evet kızım diye demiyorum çok iyi bakıyor hatta bu süreçte kendini fena dağıtıyor onlara bakacağım diye.😅 Bu sefer bizi biraz daha zorlayacak gibi,hepsi ard arda çıktı yavruların ama bakalım zaman ne gösterecek.🤭

Maşallah darısı benim başıma insallah
İnşallah sizin minnoşlarınızda olur. 😊

Maşallah nazar değmesin yavrulara, sağlıkla büyüsün şekerler 😇
Amin inşallah. Zümrüt'ünde anneliğini görürürüz inşallah. 🌹

İnşaallah sağlıklı bir şekilde yuvadan atlarlar maşaallah
Aminn inşallah.😊

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
20220708_184952.jpg

Bayram şekerleri. 🥰😁

Mert.

Eski Forumcu
Maşallah ne guzeller

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
20220720_192733.jpg

Buraya bayadır paylaşım yapmamıştım. Bizim minnoşlar büyümeye başladı, ölür gözüyle baktığımız sekiz numara bile büyüdü. 🤭

Renk konusunda skalamızı biraz genişlettik gibi. 8de 5i sarı renk olsa da diğer üçünden biri yeşil ağırlıklı, biri gri mavi, biri beyaz gri. Buna da şükür. 🤣
Limonun genleri daha baskın sanırım.
İlk kuluçkada sarı üzerinde kahverengi renk vardı yavrularda bu sefer gri siyah kahverengi oldu. Öncekilerle birlikte 8 bebişte sarı renk çoğunlukta olsa da hepsinin ayrı bir deseni var. İnsanın gördükçe şükrü artıyor en azından benim öyle. 🤗
Birde bu sefer yeşil gri rengi karışımı bir renk yoktu yavrularda, fıstık yeşili olmuşlar bu sefer. Sonraki kuluçkalarda klasik yeşil çıkacak ben inanıyorum. 😀 ( Tabi önümüzdeki bir yıl boyunca başka kuluçka yok bizimkilere. 😁)

Bizim yavruların gagası yavruykende turuncu oluyordu, bu sefer 1 ve 3 numaranın gagası siyah ve ayaklarının rengide babaları gibi gri. Sanırım tam teşekküllü babaya çektiler.😏

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Ekli dosyayı görüntüle 29286

Buraya bayadır paylaşım yapmamıştım. Bizim minnoşlar büyümeye başladı, ölür gözüyle baktığımız sekiz numara bile büyüdü. 🤭

Renk konusunda skalamızı biraz genişlettik gibi. 8de 5i sarı renk olsa da diğer üçünden biri yeşil ağırlıklı, biri gri mavi, biri beyaz gri. Buna da şükür. 🤣
İlk kuluçkada sarı üzerinde kahverengi renk vardı yavrularda bu sefer gri siyah kahverengi oldu. Öncekilerle birlikte 8 bebişte sarı renk çoğunlukta olsa da hepsinin ayrı bir deseni var. İnsanın gördükçe şükrü artıyor en azından benim öyle. 🤗
Birde bu sefer yeşil gri rengi karışımı bir renk yoktu yavrularda, fıstık yeşili olmuşlar bu sefer. Sonraki kuluçkalarda klasik yeşil çıkacak ben inanıyorum. 😀 ( Tabi önümüzdeki bir yıl boyunca başka kuluçka yok bizimkilere. 😁)

Bizim yavruların gagası yavruykende turuncu oluyordu, bu sefer 1 ve 3 numaranın gagası siyah ve ayaklarının rengide babaları gibi gri. Sanırım tam teşekküllü babaya çektiler.😏
Yeriiiimm😍 Maşallah hepsinee 🧿🧿

Bahar Y.

Müdavim
Ekli dosyayı görüntüle 29286

Ahanda oğluma benzeyen bir bebek gördüm sanki orda🥰 hepsi birbirinden güzel maşallah fotoğraf huzur dolu🧿

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yeriiiimm😍 Maşallah hepsinee 🧿🧿
Teşekkür ederiz.🥰

Teşekkürler. ❤

Ahanda oğluma benzeyen bir bebek gördüm sanki orda🥰 hepsi birbirinden güzel maşallah fotoğraf huzur dolu🧿
Hangisi? 🤭

Teşekkür ederim. Evet onlara bakmak bile insana huzur veriyor. Sizin bebişleri de görürüz inşallah. 🤗

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Soldan sağa 3. Alt sırada 🥰 parçalıysa benziyordur tabii
Gagası siyah olan mı? Güneş gibi parçalı değil gövdesi tek renk. Fotoğrafını atarım çekip. En büyükleri o ama sanki en sonuncu gibi mülayim. Elime alıyorum saatlerce durur hareketsiz. 🤭

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 29369

Öndeki ve en arkadaki biraz andırıyor Güneşi ama en arkadaki daha çok benziyor sanki, şimdi dikkatli bakınca gövdeside parçalı ama yeşil sarı yeşil olacak şekilde üç parçalı. 🤭 @Bahar Y.

Bahar Y.

Müdavim
Üst Alt