• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Boncuk&Yağmur İlk Kuluçka

Mert.

Eski Forumcu
Kübra abla o mavili benim bidika benziyor manzara

Bahar Y.

Müdavim
Hay maşallah, ne güzel altından kalkıyorsunuz bu sürecin🥰 bebeklerde çok güzel insanın içi açılıyor baktıkça maşallah 😍🧿

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Onların yavruları çok güzel olacak bence. 🥰

Kübra abla o mavili benim bidika benziyor manzara
Olabilir. Senin Bıdıkı da paylaş görelim. 🤗

Hay maşallah, ne güzel altından kalkıyorsunuz bu sürecin🥰 bebeklerde çok güzel insanın içi açılıyor baktıkça maşallah 😍🧿
Güzel düşüncen için teşekkür ederim Baharcım. 🥰 Bebekler adına da teşekkür ederim.🤭 Boncuk ve Yağmur, ikiside ilk kuluçkaları olduğu için acemilikleri çok oldu maalesef ama şu an iyi evebeynlik yapıyorlar. Bulut ve Limonda hiçbir sorun yaşamadığım için bunlarda da yaşamam sanıyordum ama her çift başka bir dünya imiş. Bu çiftte yaşadıklarımdan sonra Limon'un kaçmadan önce yavrusu olduğu sonucunu çıkardım. Zira iki kuluçkasında da çok iyiydi. Yağmur elinden geleni yapsada acemi olunca hataları oldu kızımın ama şu an iyi. 🤗

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Güzel düşüncen için teşekkür ederim Baharcım. 🥰 Bebekler adına da teşekkür ederim.🤭 Boncuk ve Yağmur, ikiside ilk kuluçkaları olduğu için acemilikleri çok oldu maalesef ama şu an iyi evebeynlik yapıyorlar. Bulut ve Limonda hiçbir sorun yaşamadığım için bunlarda da yaşamam sanıyordum ama her çift başka bir dünya imiş. Bu çiftte yaşadıklarımdan sonra Limon'un kaçmadan önce yavrusu olduğu sonucunu çıkardım. Zira iki kuluçkasında da çok iyiydi. Yağmur elinden geleni yapsada acemi olunca hataları oldu kızımın ama şu an iyi. 🤗
Bir zamanlar ben gibisin Kübra hepsinin ayrı ayrı karakterini öğrenmiştim inan oturup izlerken şimdi şöyle yapacak sonra böyle yapacak dediğim kuşlarım vardı bu duyguyu ancak yaşayan bilir dilerim bunu tüm kafeskuslaricom yaşasın 😊🙏

Mert.

Eski Forumcu

Paylaştım bak benim konunun altina

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bir zamanlar ben gibisin Kübra hepsinin ayrı ayrı karakterini öğrenmiştim inan oturup izlerken şimdi şöyle yapacak sonra böyle yapacak dediğim kuşlarım vardı bu duyguyu ancak yaşayan bilir dilerim bunu tüm kafeskuslaricom yaşasın 😊🙏
İnanırım neden inanmayım abicim,zira bende şu an öyleyim. 😅 Yavruların hepsi olmasa bile çoğu kuşumun kendi karakteri var. Nerede ne yapıp ne yapmayacaklarını izleyerek anlayabiliyorum artık. Her hayvan türü için farklıdır belki ama kuşların dünyası bana daha bir ayrı geliyor. Televizyon izler gibi oturup onları izliyorum, insana mutluluk veriyor. 🥰

Ve kocaman bir amin diyorum,bencede kafeskuslaricom üyelerinin hepsi yaşasın bu duyguyu, cidden çok farklı. ❤

Mert.

Eski Forumcu
İnanırım neden inanmayım abicim,zira bende şu an öyleyim. 😅 Yavruların hepsi olmasa bile çoğu kuşumun kendi karakteri var. Nerede ne yapıp ne yapmayacaklarını izleyerek anlayabiliyorum artık. Her hayvan türü için farklıdır belki ama kuşların dünyası bana daha bir ayrı geliyor. Televizyon izler gibi oturup onları izliyorum, insana mutluluk veriyor. 🥰

Ve kocaman bir amin diyorum,bencede kafeskuslaricom üyelerinin hepsi yaşasın bu duyguyu, cidden çok farklı. ❤
Ben kuşlarının karakterini yavrusu olduktan sonra çözdüm oturuyorum onları seyrediyorum yem yemelerini

Moderatör tarafında düzenlendi:

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Çok güzel renkleri var bayıldım ❤❤❤

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
20220828_114022.jpg

Büyük yavrular yuvadan uçmaya hazırlanıyor. 🤗
Yem kırmada ikinci günümüz.
Bebişler 27 günlük, aslında bir kaç gün daha yuvada tutmayı planlıyordum ama ön taraftaki yavru artık kafese inmeye başlamıştı.Babamız Boncuk manyağı sen git yavruya önce yem ver sonra üzerine çıkıp çiftleşmeye çalış. 🤦🏻‍♀️ O yüzden ikisini de ayırdım yuvadan.

20220828_114601.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 31212

İkiside erkek diyorum ben, sizce doğru mudur?

Mert.

Eski Forumcu
1 dışı 2 kincisi erkek bence benimkiler yuvadan atlıyor ama. Almadin dovmuyorlar diye

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Fotoğraflar biraz karanlık çıktı ama havada kapalı burada anca bu kadar oldu.😅

1 dışı 2 kincisi erkek bence benimkiler yuvadan atlıyor ama. Almadin dovmuyorlar diye
Dövmiyorlarsa dursunlar ama kaç günlük oldular? Yuvayı kaldır 30 günü geçtiyse

Bahar Y.

Müdavim
Ekli dosyayı görüntüle 31210

Bebişler 27 günlük, aslında bir kaç gün daha yuvada tutmayı planlıyordum ama ön taraftaki yavru artık kafese inmeye başlamıştı.Babamız Boncuk manyağı sen git yavruya önce yem ver sonra üzerine çıkıp çiftleşmeye çalış. 🤦🏻‍♀️ O yüzden ikisini de ayırdım yuvadan.

Ekli dosyayı görüntüle 31211

Maşallah bal gibiler 🥰 2.erkekte 1.yi tekrar görebilir miyim Kübra hocam

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ama olmuyor böyle uzaktan görmek ama dokunamak sevememek valla başıma ağrılar giriyor sevemeyince 😄❤❤ ben ikisine de erkek diyorum 🙏🏻🧿

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ekli dosyayı görüntüle 31210

Ekli dosyayı görüntüle 31211

Kübra tebrik ediyorum seni, çok çok güzel başardın sen bu işi harikasın ❣🤝 yavrular çok güzel maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun 😍🧿

Bahar Y.

Müdavim
1.nin burun deliklerinde hafiften beyazlık olsada ben şuanlık net görüş bildirmeme taraftarıyım o yüzden 2 hafta sonra tekrar görelim bebişleri hem gözümüz gönlümüz açılır 🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah 🧿 Çok tatlılar Kübra...🥰
Onlar adına teşekkür ederim abicim. 🥰

Ama olmuyor böyle uzaktan görmek ama dokunamak sevememek valla başıma ağrılar giriyor sevemeyince 😄❤❤ ben ikisine de erkek diyorum 🙏🏻🧿
Ben senin yerine bolca severim. 🤭 ❤ Yakın olsak görüşürdük severdin bol bol. 🥰

Kübra tebrik ediyorum seni, çok çok güzel başardın sen bu işi harikasın ❣🤝 yavrular çok güzel maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun 😍🧿
Çok teşekkür ederim Feyzacım güzel düşüncelerin için. 🥰 Amin inşallah. 🌹

1.nin burun deliklerinde hafiften beyazlık olsada ben şuanlık net görüş bildirmeme taraftarıyım o yüzden 2 hafta sonra tekrar görelim bebişleri hem gözümüz gönlümüz açılır 🥰
Tamam Baharcım iki hafta sonra tekrar paylaşırım. Teşekkür ederim. 🥰

Bir numara için Gece ismini düşündüm ama iki numara isimsiz, üç numarada mor renkte olacak sürpriz bir şekilde şaşırttı beni. Onun içinde isim düşünüyorum. 😀

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
20220831_185411.jpg

Bir güncelleme daha yapayım. Yuvada hala iki bebiş daha var. Biri yukarıdaki şapşik. Yavruların bu zamanlarını çok seviyorum. Tüyleri tam olmadığı için kursak şişkinliği belli oluyor. Çok tatlı bir görüntü oluyor. 😍 Durduğu yerde hiç hareket etmeden poz verir gibi bakınca dayanamayıp fotoğrafını çektim. 🤭

Göz kenarlarında siyah tüyler çıkacak, ilk gördüğümde dayak falan yedi sandım.Göz çevresini simsiyah görünce. 🤣 Elimde kontrol ettiğimde gerçek anlaşıldı. 😁

Erkek gibi geliyor bana, sizce?

Diğeri çok hareketlenmeye başladı yerinde durmadığı için düzgün fotoğrafı yok maalesef ama az bulanıkta olsa çekebildiğim bir fotoğrafını ekleyim. Mor renk tüyleri var bu minnoşumunda. 😍

20220831_184658.jpg