Kursak şiş oluyor ama yem olmuyor, hava olduğu belli oluyor zaten.Abla hava olduğunu nasıl anlıyoruz bir bilgi verirmisin ona göre kontör edecem ilk yavrularimda
Kursak şiş oluyor ama yem olmuyor, hava olduğu belli oluyor zaten.Abla hava olduğunu nasıl anlıyoruz bir bilgi verirmisin ona göre kontör edecem ilk yavrularimda
Buradan yükledim ama boyut mu büyük geldi acaba? Başka yerden yükleyim mi abi?Resim açılmıyor kardeşim yavrunun ayakları çarpraz mı?
Bana yolla istersen kardeşim numaram vardı sendeBuradan yükledim ama boyut mu büyük geldi acaba? Başka yerden yükleyim mi abi?
Bir ayağı daha çok açılmış gibi duruyor.
Geç oldu şimdi rahatsız etmeyim abicim,yarın göndereyim fotoğrafı.Bana yolla istersen kardeşim numaram vardı sende
Takılsa iyi olur bir süre maşallah çok şirinler bakalım ne renk olacaklarEkli dosyayı görüntüle 30287
Büyüyoruz.
2 ve 3 numara tüylenmeye başladı.Merakla ne renk olacaklar diye bekliyorum.
Yağmur 6 yavru yapmıştı, biri ölünce 5 kaldı. Bu sürede Limon yuvada son yavru varken yine yumurta yapınca aldım yumurtaları, Bulut ile de ayırdım. Yumurtalardan bir tanesini de deneme amaçlı Yağmurun yuvasına koymuştum. Yaptığı yumurtalar doluymuş yine, damarlanmaya başladı o da.
Yalnız 2 numaranın ayağında bir sıkıntı mı var yoksa büyüdükçe düzelir mi emin olamıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 30288
Halı üzerinde ayakları böyle,kelepçe takmalı mıyım? 10 günlük oldu şu an.
Teşekkür ederim Baharcım. Şehmus abi ile de konuştum bir hafta takacağım inşallah.Takılsa iyi olur bir süre maşallah çok şirinler bakalım ne renk olacaklar
Teşekkür ederiz ablası.Maşallah bıcırlara
Teşekkür ederim canım. İnşallah.Yaaaa Kübra maşallah hepsine sağlıkla büyüsünler inşallah
Seninkilerde sağlıkla büyüsün inşallah. Hiç istemesekte maalesef olabiliyor böyle şeyler. Biz elimizden geleni yapalımda böyle bir şey olduğu zaman vicdanımız rahat olsun.MASALLAH SAGLİKLİ BUYUSUNLER HEPSİ BENDE SADECE 3 TANESİ KALDİ HAYATTA DİGER İKİSİ ANNE BESLEYEMEDİ BEN BESLEDİM YİNEDE HAYATA TUTUNAMADİ BİRİDE YUMURTADA ÖLMÜŞ KALDİ ÜÇ TANE
Ne güzeller ya maşallah hepsineEkli dosyayı görüntüle 30972
Son halimiz.
Boncuk ve Yağmurdan mavi, mor renkler çıkar diye beklerken sürpriz renkler çıktı. Yine mavi ağırlıklı ama Boncuk'un renk tonlarından farklı yavruların kanat ve gövdesindeki maviler.
Fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama 3 ve 4 numaranın kanatlarında kahverengi grimsi tonlar var, aralarda da soluk mavi. Gövde kısmı ise kuyruk kısmındaki maviden olacak. Tüpcükler o renk çıkıyor.
Mavi ve mordan kahreverengi ne alaka bilemedim. Bu renk kuşlarda çok görmediğim için pek aklıma gelmezdi açıkçası ama Bulut&Limon çiftinin ilk kuluçkasında da vardı. 6 numaranında ya siyah ya gri olacak kanat rengi. Mor renk için son numaradan umutluyum bakalım, merakla bekliyorum.
1 numara doğduktan bir gün sonra ölmüştü, 5 numarayı da 15 günlükken geçen hafta kaybettik maalesef. Benim için çok zor oldu onun kaybı. 15 günlük bir yavru için bu kadar üzülünce insanın aklına diğerlerinin kaybı geliyor ister istemez, Rabbim onların acısını yaşatmasın. 🥲
Teşekkür ederiz ablası.Ne güzeller ya maşallah hepsine
Teşekkür ederim.Maşallahh
Teşekkür ederim abicim.Maşallah Kübra çok tatlı olmuşlar…
Darısı Gümüş ile Zümrütün başına. Onların minnoşlarını da görmek nasip olur inşallah.Aşık oluyorum baktıkça
İnşallah yaTeşekkür ederiz ablası.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim abicim.
Darısı Gümüş ile Zümrütün başına. Onların minnoşlarını da görmek nasip olur inşallah.