• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Biz geldikkk 🥰

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar canım ailem, öncelikle sizleri çok özlediğimi belirtmek isterim. Vizelerimden ötürü sosyal medyaya ara vermiştim. Vizelerim bugün bitti tekrardan buradayım 🥰 Bugün @Şehmus BAKIR abimden bir tane tatlı mı tatlı bir sultan papağanı sahiplendim. @Feyza T. Ablamın Charlie'sinin abisi Might (mayt) olur kendisi 🥰 Zümrütü eski huzurlu ailesinin yanına, baba evine yani Şehmus abime geri verdim, Gümüş ile anlaşamıyorlardı bir türlü 🥲 Şimdi size Might'ı tanıtayım 🥰
BAF5BE0F-C751-4558-AEBD-9F53ED0C3A2B.jpeg

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhabalar canım ailem, öncelikle sizleri çok özlediğimi belirtmek isterim. Vizelerimden ötürü sosyal medyaya ara vermiştim. Vizelerim bugün bitti tekrardan buradayım 🥰 Bugün @Şehmus BAKIR abimden bir tane tatlı mı tatlı bir sultan papağanı sahiplendim. @Feyza T. Ablamın Charlie'sinin abisi Might (mayt) olur kendisi 🥰 Zümrütü eski huzurlu ailesinin yanına, baba evine yani Şehmus abime geri verdim, Gümüş ile anlaşamıyorlardı bir türlü 🥲 Şimdi size Might'ı tanıtayım 🥰
Ekli dosyayı görüntüle 36270
Yahu bu ne tatlılık böyle. Çabuk alışacak sana. :) Maşallah.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Daldarı yiyişi çok sempatik 😁 yerken de bir gözü kamera da 😍 maşallah sağlıklı ömrü olsun inşallah 🙏🏻

Mert G.

Paylaşımcı
Masallah cok güzel tuyu kadar ömrü olsun bu arada abla zümrüt hanimida cok ozleyecez gibi geliyor bana

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Valla kendi yemiyor beyefendi ağzına götüreceğim anca öyle yiyor, ama tatlı tatlı yiyişi için değer 🤣 çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun 🥰
İlk gün böyledir illa ağzına götüreceksin. :) Simba ve Fıstıkta öyleydi. :)

Üst Alt