• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Biz geldikkk 🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hoşgeldin Sudecim. İnşallah iyi sonuçlar alırsın sınavlarından. Might ta hoşgelmiş. O saçlarına bayıldım özellikle. 🤭
Zümrüt ile Gümüşün yavrularını bekliyorduk biz, o yüzden üzüldüm ama nasip değilmiş demek ki. :)

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hoşgeldin Sudecim. İnşallah iyi sonuçlar alırsın sınavlarından. Might ta hoşgelmiş. O saçlarına bayıldım özellikle. 🤭
Zümrüt ile Gümüşün yavrularını bekliyorduk biz, o yüzden üzüldüm ama nasip değilmiş demek ki. :)
Hoşbuldum teşekkür ederim 🥰😍 Gümüş ve Zümrütten ben de çok umutluydum ama kaç ay denedim olmadı, Gümüş çok kıskanç bir kuş bundan sebep büyük ihtimalle 😅

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tüyü Kadar ömrü olsun kardeşim 😊 tekrar hoşgeldin bizde seni özledik dün öyle ayak üstü görüştük malum işler güçler ama bir dahakine inşallah buluşup uzun uzun sohbet ederiz hep birlikte 😊🙏

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tüyü Kadar ömrü olsun kardeşim 😊 tekrar hoşgeldin bizde seni özledik dün öyle ayak üstü görüştük malum işler güçler ama bir dahakine inşallah buluşup uzun uzun sohbet ederiz hep birlikte 😊🙏
Teşekkür ederim abi her şey için, yüzünü görmek bile yetti bana 🥰 hoşbuldum 🙏

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun Sude iyi notlar alırsın inşallah ☺ Might bebeğe sağlıklı ömürler diliyorum 🙏🏻🧿 Charlie ve Might bence buradaki herkeste içten içe bi soru işareti yarattı acaba bi sultanım mı olsa şeklinde, herkes itiraf etsin 😁 Zümrüt için üzüldüm, kopmak zor olmuştur 🙁 Şehmus abinin kızları nazlı oluyor diyebiliriz 😋

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Geçmiş olsun Sude iyi notlar alırsın inşallah ☺ Might bebeğe sağlıklı ömürler diliyorum 🙏🏻🧿 Charlie ve Might bence buradaki herkeste içten içe bi soru işareti yarattı acaba bi sultanım mı olsa şeklinde, herkes itiraf etsin 😁 Zümrüt için üzüldüm, kopmak zor olmuştur 🙁 Şehmus abinin kızları nazlı oluyor diyebiliriz 😋
Belki seneye bizim torunlar olur o zaman isteyen olursa sahiplendirebiliriz neden olmasındı ama ben veremem heralde ya emin de olamadım şimdi 😂 beni en iyi @Kübra Ö. Anlar 🤭🤭

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Belki seneye bizim torunlar olur o zaman isteyen olursa sahiplendirebiliriz neden olmasındı ama ben veremem heralde ya emin de olamadım şimdi 😂 beni en iyi @Kübra Ö. Anlar 🤭🤭
O tereddüt bende bile var şimdiden. Pamuk büyüyünce cadılığı bırakıp aklı başında bi hanım olursa, maviş maviş bebeklerimiz olursa kime vericem düşüncesi geliyor ara ara 🤭 Yarım saat sonra amaaan kimseye veremem diyip kapatıyorum konuyu 🥹

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Anlamam mıııııı? 🤣 Daha dün yine satılık kuş var mı diye soran oldu, var diyemedim. Hangi birini vereyim hepsi benim canım. 🥰 Ama bir yandan da yeni bebişler istiyorum. Eğer fazladan bir kaç kuş daha olursa evden şutlayacaklar beni yakında ama bu yeni canlara bakmama engel değil tabi. 🤣

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Anlamam mıııııı? 🤣 Daha dün yine satılık kuş var mı diye soran oldu, var diyemedim. Hangi birini vereyim hepsi benim canım. 🥰 Ama bir yandan da yeni bebişler istiyorum. Eğer fazladan bir kaç kuş daha olursa evden şutlayacaklar beni yakında ama bu yeni canlara bakmama engel değil tabi. 🤣
Hahahh hepsi bizim bebişlerimiz 😂

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Teşekkür ederim çok sağolun 🥰 evet zümrütten kopmak bayağı zor oldu, kokusu burnumda tütüyor 🥹

Üst Alt