• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bıldırcın hakkında

Doğacı

Eski Forumcu
Hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Evet evde bakımı zor maalesef ama dediğim gibi ben çok çabuk bağ kuruyorum hayvanlarla. Artı eksi yönlerini kokusunu da geçiyorum acaba mutlu mu diye düşünüyorum. Vereceğim kişi de ne kadar iyi bakar emin olamıyorum. Doğasında çok yaşayamaz muhtemelen çünkü ucamiyor biraz da yaşlı gibi. Yabani ama o da sanki bağ kurdu benimle bir hafta yoktuk arkadaşım baktı bir hafta hiç yumurtlamamis😊😊 kum olayı aklıma gelmemişti ama bir deneyeyim hoşuna gider sanırım sürekli yeri kazmaya çalışıyo zaten ayaklarıyla 😊
Rica ederim.
Bıldırcın yumurtalarını ne yapacaksınız peki?

Doğacı

Eski Forumcu
Çarpıtmayın derken? Dediğiniz gibi fikrinize katılmadığımı belirttim. Bunu çarpıtmayla ne alakası var. Açıklama yapmanıza da gerek yoktu, kendi tercihiniz. Bizim beslediğimiz kuşlar artık kendi doğalarını unuttuğu için dışarıda özgürce uçamaz maalesef, besin zincirinde yem olmaktan öteye gidemez. Neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum.

İnşallah kum ya da çam talaşı sorununuzu çözer. 😊
Evet ben de evlerimize adaptasyon olan kuşlarımızı Avustralya'ya götürelim demedim ki zaten. Adapte olan muhabbet kuşunun doğal yaşama alışması zor. Aksini iddia eden zaten yok.

Doğacı

Eski Forumcu
Muhabbet kuşunuz iyileşti mi Tuğçe hanım?
Durumu nasıl? Aradan baya zaman geçti merak ettim,düzeldi mi yavrucak

Üst Alt