• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme

Duman.27

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, 3 aylık lutino cinsi sultanım var hâlâ yeme düşmedi 2 aylıkken evde besleyen birinden aldım, yem, dal darı, yeşillik ne varsa denedim sadece haşlanmış yumurta yiyor vermediğim zamanda kafesteki kırıntıları didikliyor, yeme düşürmek için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar, 3 aylık lutino cinsi sultanım var hâlâ yeme düşmedi 2 aylıkken evde besleyen birinden aldım, yem, dal darı, yeşillik ne varsa denedim sadece haşlanmış yumurta yiyor vermediğim zamanda kafesteki kırıntıları didikliyor, yeme düşürmek için tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hoşgeldiniz.. Tam 5 ay elle besleme yaptım🦜💓🤗çareyi @Şehmus BAKIR hocam buldu. Ankara'dan İstanbul a gitti kerata🦜💓öğrendi geldi. Yerden kırıntı topluyor demişsiniz yemi kafes dibine serpin. Yumurtanın üzerine daldarı veya ufak tohumlar karıştırın. Gün gün el beslemeyi azaltın. İnanıyorum öğrenicektir🤗🦜💓

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ailemize hoşgeldiniz😊 video ekler misiniz durumu bir görelim ve yem ne veriyorsunuz?

Duman.27

Yeni Üye
Hoşbuldum arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Şuan işteyim tavsiyenizi yarın sabah deneyeceğim @Demet bükay hanım😊. Yem olarak çekirdeksiz parakeets yemi kullanıyorum güvendiğim bir petshoptan alıyorum. Videoyu yarın yemlerken yükleyeceğim @Şehmus BAKIR bey, ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum.🤗

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hoşbuldum arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Şuan işteyim tavsiyenizi yarın sabah deneyeceğim @Demet bükay hanım😊. Yem olarak çekirdeksiz parakeets yemi kullanıyorum güvendiğim bir petshoptan alıyorum. Videoyu yarın yemlerken yükleyeceğim @Şehmus BAKIR bey, ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum.🤗
Kabuksuz yem vermeyin lütfen 😔önce kırmayı öğrensin pıt pıt onu yutar..aspur verin tohumlar verin ve daldarı çok çabuk kırılır🤗🦜

Duman.27

Yeni Üye
Kabuksuz yem vermeyin lütfen 😔önce kırmayı öğrensin pıt pıt onu yutar..aspur verin tohumlar verin ve daldarı çok çabuk kırılır🤗🦜
Kırmayı biliyor kerata denedim biraz kırıyor 2,3 tohum yiyor bırakıyor sonra yüzüne bakmıyor yemin.:cautious: Aspuru da alırım en kısa sürede. Teşekkürler.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kırmayı biliyor kerata denedim biraz kırıyor 2,3 tohum yiyor bırakıyor sonra yüzüne bakmıyor yemin.:cautious: Aspuru da alırım en kısa sürede. Teşekkürler.
Kırmayı ve yutmayı biliyorsa yumurtanın üzerine biraz daldarı serpin mamayı azaltın yavaş yavaş ama mutlaka yem olsun aç kalmasın lütfen 🦜🤗💓rica ederim🤗🦜

Duman.27

Yeni Üye
Günaydın arkadaşlar 🌞 Dünki tavsiyenizi denemeye başladım 1 ay böyle deneyeceğim bakalım sonuç nasıl olacak...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Günaydın arkadaşlar 🌞 Dünki tavsiyenizi denemeye başladım 1 ay böyle deneyeceğim bakalım sonuç nasıl olacak...
Günaydın yiyor maşallah 1 ay fazla 1 hafta 10 güne alışır merak etmeyin🤲🤗🦜

Üst Alt