T tssy23 Müdavim Kıdemli Üye Katılım 24 Eyl 2022 Mesajlar 571 Tepkime puanı 402 Puanları 63 Dün 14:57 da #41 Mert G.' Alıntı: Basınız sağolsun Genişletmek için tıkla ... Sağolun Mert G.' Alıntı: Basınız sağolsun Genişletmek için tıkla ... sağolun
Mert G.' Alıntı: Basınız sağolsun Genişletmek için tıkla ... Sağolun Mert G.' Alıntı: Basınız sağolsun Genişletmek için tıkla ... sağolun
T tssy23 Müdavim Kıdemli Üye Katılım 24 Eyl 2022 Mesajlar 571 Tepkime puanı 402 Puanları 63 Dün 14:59 da #42 Burçak A.' Alıntı: Başınız sağolsun ve evet çok fazla verilmemeli Genişletmek için tıkla ... Yani ondan mı tam bilmiyorum aklıma başka bir şey gelmiyor
Burçak A.' Alıntı: Başınız sağolsun ve evet çok fazla verilmemeli Genişletmek için tıkla ... Yani ondan mı tam bilmiyorum aklıma başka bir şey gelmiyor
Burçak A. İkon Üye Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 12,714 Tepkime puanı 10,761 Puanları 113 Dün 16:05 da #43 tssy23' Alıntı: Yani ondan mı tam bilmiyorum aklıma başka bir şey gelmiyor Genişletmek için tıkla ... Ya hastadır belli etmemiştir ya da sindirim sorunu olmuştur tam aşırı şişmesin kursakları
tssy23' Alıntı: Yani ondan mı tam bilmiyorum aklıma başka bir şey gelmiyor Genişletmek için tıkla ... Ya hastadır belli etmemiştir ya da sindirim sorunu olmuştur tam aşırı şişmesin kursakları
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,711 Tepkime puanı 4,531 Puanları 113 Dün 18:54 da #44 tssy23' Alıntı: Hayır biberonla ağızdan Genişletmek için tıkla ... Biberonu ilkkez duyuyorum. Biberonla nasıl besliyorsunuz?
tssy23' Alıntı: Hayır biberonla ağızdan Genişletmek için tıkla ... Biberonu ilkkez duyuyorum. Biberonla nasıl besliyorsunuz?
T tssy23 Müdavim Kıdemli Üye Katılım 24 Eyl 2022 Mesajlar 571 Tepkime puanı 402 Puanları 63 Dün 21:59 da #45 Semiha S.' Alıntı: Biberonu ilkkez duyuyorum. Biberonla nasıl besliyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... @Semiha S. kedi biberonu 1 tanesi bu şekilde yeme düşürdüm Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com
Semiha S.' Alıntı: Biberonu ilkkez duyuyorum. Biberonla nasıl besliyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... @Semiha S. kedi biberonu 1 tanesi bu şekilde yeme düşürdüm Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com
T tssy23 Müdavim Kıdemli Üye Katılım 24 Eyl 2022 Mesajlar 571 Tepkime puanı 402 Puanları 63 Dün 22:02 da #46 Üstüm başım kirleniyor ama
şımarıkkk Müdavim Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 559 Tepkime puanı 514 Puanları 93 Dün 22:10 da #47 Çok tatlı yaa maşallah
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,711 Tepkime puanı 4,531 Puanları 113 Dün 23:26 da #48 tssy23' Alıntı: @Semiha S. kedi biberonu 1 tanesi bu şekilde yeme düşürdüm Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Maşallah bu yöntem çok iyiymiş Ama buda bir nevi kursak beslemesi gibi. Ucu boğazına sokuyorsunuz. Acaba yanlış yönemi gitti mama. Çok üzüldüm
tssy23' Alıntı: @Semiha S. kedi biberonu 1 tanesi bu şekilde yeme düşürdüm Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Maşallah bu yöntem çok iyiymiş Ama buda bir nevi kursak beslemesi gibi. Ucu boğazına sokuyorsunuz. Acaba yanlış yönemi gitti mama. Çok üzüldüm
Burçak A. İkon Üye Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 12,714 Tepkime puanı 10,761 Puanları 113 Dün 23:59 da #49 Mama yanlış yöne gitmiş olabilir soluk borusu ve yutak aynı yerden ayrılıyor bence aparat deneyin
T tssy23 Müdavim Kıdemli Üye Katılım 24 Eyl 2022 Mesajlar 571 Tepkime puanı 402 Puanları 63 Bugün 01:02 #50 Semiha S.' Alıntı: Maşallah bu yöntem çok iyiymiş Ama buda bir nevi kursak beslemesi gibi. Ucu boğazına sokuyorsunuz. Acaba yanlış yönemi gitti mama. Çok üzüldüm Genişletmek için tıkla ... Yok boğaza gitmiyor yetişmesi mümkün değil
Semiha S.' Alıntı: Maşallah bu yöntem çok iyiymiş Ama buda bir nevi kursak beslemesi gibi. Ucu boğazına sokuyorsunuz. Acaba yanlış yönemi gitti mama. Çok üzüldüm Genişletmek için tıkla ... Yok boğaza gitmiyor yetişmesi mümkün değil