• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bebek sevdalar

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Ben de iskender papağanı ve sevda papağanı arasında kaldım bu yavrular sayesinde
Ne yapacağım bilmiyorum😍😍😍
Ben Pakistan besledim mutasyon değil ama onu da çok küçükken aldım 3 kere Pakistan denemem maalesef hüsranla sonuçlandı bi dönemden sonra agrasifleşti saldırganlaştı @Şehmus BAKIR kardeşim iyi bilir :) onunla çok iletişime geçtim sağolsun çok ilgilendi ama ben devamınını getiremedim Alexandır yawru bulamadım diye bende bunları aldım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben Pakistan besledim mutasyon değil ama onu da çok küçükken aldım 3 kere Pakistan denemem maalesef hüsranla sonuçlandı bi dönemden sonra agrasifleşti saldırganlaştı @Şehmus BAKIR kardeşim iyi bilir :) onunla çok iletişime geçtim sağolsun çok ilgilendi ama ben devamınını getiremedim Alexandır yawru bulamadım diye bende bunları aldım
Sanırım bir tek benim fıstık kaldı saldırganlaşmayan 🤣🤣🤣

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Maşallah inş hep öyle devam eder ama pakistanlarım beni çok üzdü ama
Fıstık 3 yaşında, sultan papağanımla çok iyi geçiniyor bir de dişi ben de saldırganlaşır diye bekliyordum ama aksine uysal belki sürekli ilgilenen olduğu içindir 🤷‍♀️

şımarıkkk

Müdavim
Fıstık 3 yaşında, sultan papağanımla çok iyi geçiniyor bir de dişi ben de saldırganlaşır diye bekliyordum ama aksine uysal belki sürekli ilgilenen olduğu içindir 🤷‍♀️
Aaa abla gerçekten maşallah🤩
Ben de dişi muhabbete el uzatma vs erkek muhabbete el uzatma videosu çekmeyi düşünüyorum benimkilerle😅🤦🏻‍♀️
Gerçekten o kadar fark var ki

Batuş

Aktif Üye
O zaman bi 15 gün daha elle besleme yapacam sabah akşam yeterli olur mu
A21 mamaya ihtiyacınız var ise bende açılmamış 50 gr paketinde var. Size ücretsiz gönderebilirim. Geçen gün atma ver bölümünden yazmıştım da bir talibi çıkmadı. Bir arkadaşımızın işini görsün diye koymuştum. :)

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
A21 mamaya ihtiyacınız var ise bende açılmamış 50 gr paketinde var. Size ücretsiz gönderebilirim. Geçen gün atma ver bölümünden yazmıştım da bir talibi çıkmadı. Bir arkadaşımızın işini görsün diye koymuştum. :)
Nezaketiniz için çok teşekkür ederim ben yawruları sahiplenirken yeteri kadar temin ettim sağolun

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Arkadaşlar kuşlarımdan birini kaybettim sebebini bilmiyorum sadece bir şeyi merak ediyorum çok mama vermek ölüme sebep olur mu

Üst Alt