• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bebek pudrası

Berkay4555

Aktif Üye
Merhaba muhabbet kuşumun ayağına vazelin sürmüştüm bir kaç saat sonra baktım tüm vücuduna yaymış suyla çıkarmaya çalıştım lakin çıkmadı bende bebek pudrası sürdüm baya işey yaradı acaba bu bebek pudrasının bi zararı olurmu

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba muhabbet kuşumun ayağına vazelin sürmüştüm bir kaç saat sonra baktım tüm vücuduna yaymış suyla çıkarmaya çalıştım lakin çıkmadı bende bebek pudrası sürdüm baya işey yaradı acaba bu bebek pudrasının bi zararı olurmu
Bununla ilgili daha önce konu açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam, lütfen tek konu üzerinden ilerleyelim 🙏 bu arada bebek pudrası sürmek evet zararlıdır, bebeklere bile kullanılmasını önermiyor uzmanlar çünkü etrafa yayıldığı için solunum yollarını tıkıyor

Berkay4555

Aktif Üye
Bununla ilgili daha önce konu açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam, lütfen tek konu üzerinden ilerleyelim 🙏 bu arada bebek pudrası sürmek evet zararlıdır, bebeklere bile kullanılmasını önermiyor uzmanlar çünkü etrafa yayıldığı için solunum yollarını tıkıyor
Tamam zaten pudra üzerinde 3 saat kaldı daha sonra sirkeli suyla yıkadım tüylerindeki vazelin geçti

Nurcan

Aktif Üye
Ben mısır unu kullanmıştım ayaklarına badem yağı surunce tüm her yerine sürünce arındırmak için Mısır unu yağı çekti hem zararsız

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bende sirkeyi içme suyuna katılmanın zararını biliyorum. Ama banyo suyunda yada kafes temizliğinde zararını bilmiyordum. Eğer ki hijyende sirkenin zararı varsa bilgilenmiş oluruz 🙂🖐🏻

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sirke kuşun tüylerini parlak gösterir ama 1 bardak suyun içine 3-4 damla olursa fısfısla sıkılabilir. Ondan fazlası zarar bence de 👍

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Pudrayı anladımda sirkeli suyun ne zararı varki kuşların tüylerini güçlendiriyir vb. Diye biliyorum
Bende sirkeyi içme suyuna katılmanın zararını biliyorum. Ama banyo suyunda yada kafes temizliğinde zararını bilmiyordum. Eğer ki hijyende sirkenin zararı varsa bilgilenmiş oluruz 🙂🖐🏻
Tüylerini düzeltirken bir şekilde mideye indiriyorlar o sirkeyi :D haliyle bizim de midemizi yakan sirke, onlara daha da fazla zarar veriyor :(

Üst Alt