Merhaba, 6-7 aylık forpusumu keyifsiz, halsiz ve göğüs kemiği sertleşmeni nedeniyle 5 Kasımda veterinere götürmüştüm. Muayene edip röntgen çektiler. Megabakteri ve Trichomonas'dan kaynaklı Kuruma/Zayıflama sendromu başlangıcı olduğu söylendi. Hiç kilo verdiğini gözlemlemedim o günden beri 32-33gr kilosu ve değişiklik yok sadece kursağı dolduğunda normal olarak daha kilolu çıkıyor ama kemiği bayağı belirgin. O gün Flagyl ve Assist şurup verdiler suyuna 1.5 ml kullanım şeklinde ve Avicare markasına ait bir kaç takviye verdiler gagaya damla şeklinde. 1 hafta sonra da bunlara ek olarak Triflücan eklendi. 24 kasıma kadar bu ilaçları kullanıp 24ünde şurupları kullanmayı bıraktım. 30 Kasımda tekrar kontole gittim durumun stabil olduğu ne ilerleme ne gerileme olduğu söylendi ve bu sefer Bactrim, Enfluvir ve Mikostotin kullanımına başladık ve 1 adet Avicare takviyesi daha verildi. Şuan 5 adet Avicare takviye ve Bactrim, Enfluvir ve Mikostotin kullanarak tedaviye devam ediyoruz şuanki soruma gelmeden önce bu bilgiyi vermek istedim. Sorum şu, son 1-2 haftadır ara sıra başını öne eğerek uyuduğunu gözlemledim, bu uyuma şekli normal midir? Yeme içme durumu iyi kilosu da belirttiğim gibi 32-33gr. Ayrıca süreçle ilgili yorumlarınızı ve daha önce bu hastalığı tecrübe edip süreci iyileşerek atlatan varsa deneyim ve tavsiyelere açığım.