• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başım dertte lütfen yardım

cigdem-18

Aktif Üye
Güncel dışkı ve yem kusma fotoğrafta görünüyo çocuğum çalışmış yine gece sağolsun

cigdem-18

Aktif Üye
Evet maalesef şimdi kafesindeki sahiplendiği oyuncağı kaldırsam bide depresyon durumu olucak diye korkuyorum gerçi azgın oğlum kendine bişey buluyo kur yapıcak

cigdem-18

Aktif Üye
Biraz da zayıf gibi deperlendirirseniz çok sevinirim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Gramajı buradan gözle analiz yanıltır. Hassas tartı net sonuç verir ama dışkılar gayet iyi duruyor.

cigdem-18

Aktif Üye
Gramajı buradan gözle analiz yanıltır. Hassas tartı net sonuç verir ama dışkılar gayet iyi duruyor.
Sanırım sizin dediğiniz doğru Aslı hanım resim galerime baktıkça dank etti bizim oğlanın libidosu biraz fazla aklıma bir şey geldi yemi bitmek üzereydi bir arkadaşımdan idarelik yem aldım ki normalde mamaist ten alıyorum sanki daha fazla coştu yemlerde böyle kızıştırıcı şeyler olabiliyor mu internette görmüştüm sanki

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Sanırım sizin dediğiniz doğru Aslı hanım resim galerime baktıkça dank etti bizim oğlanın libidosu biraz fazla aklıma bir şey geldi yemi bitmek üzereydi bir arkadaşımdan idarelik yem aldım ki normalde mamaist ten alıyorum sanki daha fazla coştu yemlerde böyle kızıştırıcı şeyler olabiliyor mu internette görmüştüm sanki
Evet kızıştırıcı yemler hormonları daha da aktif hale getirir. Nijer kenevir tohumu bunlar etkiler havuç nane tarçın bunlardan da çocuk uzak dursun. Elma varsa biraz verin.

ezgi99

Müdavim
Evet kızıştırıcı yemler hormonları daha da aktif hale getirir. Nijer kenevir tohumu bunlar etkiler havuç nane tarçın bunlardan da çocuk uzak dursun. Elma varsa biraz verin.
Aslı abla demet abla nerde haberin var mı

Üst Alt