• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Banyo yapmıyor

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Mamalığına az birşey su koydum çeşmeden ama gidip içiyor. Bir problem olur mu? Banyoluk yok. Banyo yapmayı bilmiyor.

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
fısfısla üzerine birkaç damla su püskürtmeniz de yeterli. benimki de banyoluktan korkuyor ama fısfısla su püskürttüğümde hemen tellere çıkıp temizlenmeye başlıyor

EnesGenç

Eski Forumcu
Necmi abi kuslar cam tabakları çok sever . Ilık olması yeterli. Bir de üstüne taze yeşillik koyarsan tadından yenmez. Ayriyeten çay tabağıyla şelale yaparsan hemen yıkanır. Selaleden kastım cay tabağını doldur yıkanacagi tabaga yavaş yavaş dök yıkanmasına vesile olur inşallah

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Geniş tabağa koy suyu kafesin tabanına alışınca yaklaşır

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Mamalığına az birşey su koydum çeşmeden ama gidip içiyor. Bir problem olur mu? Banyoluk yok. Banyo yapmayı bilmiyor.
Bende daha önceden bu soruyu sormuştum çeşme suyunda banyo yapmak için gidiyor ama aynı zamanda çeşmenin suyunu da içiyor Levent bey bir sorun olmayacağını söylemişti 🙏🏻

Boncukkuş

Yeni Üye
Benim kuşumda yapmıyordu bir tabağın üstüne bardak yardımıyla musluktan akar gibi su akıtıyorum sesi çok seviyo hemen giriyo deneyebilirsiniz.

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Benim kuşlardan biri kendini sulukta yıkar onda bi sıkıntı yaşamıyorum.Ama diğeri asla yıkanmaz zaten bu çiçeklere su sıkmak için kullanılan fısfıslardan aldım onla su püskürtüyorum.İstediği zaman kendi kanatlarını açıyo zaten,istemezse kaçıyo bende zorlamıyorum