• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşların ideal banyo su sıcaklığı nasıl olmalı?

lahzaa

Yeni Üye
Merhaba ben kuşum için suyu biraz ısıtıyorum ılık oluyor ama yakıcı olmayan. Banyo yapmadan önce banyo suyunu içiyor çok bu yüzden de korkuyorum ve kararsız kalıyorum hafif ılığın bir tık üstü bile olsa suyu içtiğinde tahriş olma riski olur diye. Ya da oda sıcaklığında direkt döktüğümde de biraz soğuk geliyor ısıtmalıyım gibi tereddütte kalıyorum. Siz nasıl koyuyorsunuz ve kışın da yine aynı sıcaklıkta mı koyuyorsunuz?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba ben kışın ılık, yazın ise oda sıcaklığında su ayarlıyorum. Oda sıcaklığı derken suyu ısıtma vs yapmıyorum.

lahzaa

Yeni Üye
Merhaba ben kışın ılık, yazın ise oda sıcaklığında su ayarlıyorum. Oda sıcaklığı derken suyu ısıtma vs yapmıyorum.
Anladım peki kışın ısıtınca içerse bir şey olur mu kuşların boğazı kursağı vs. çok hassas ya yani hafif ılık içince benim kuşum girmeden önce çok içiyor da.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Anladım peki kışın ısıtınca içerse bir şey olur mu kuşların boğazı kursağı vs. çok hassas ya yani hafif ılık içince benim kuşum girmeden önce çok içiyor da.
Banyo yaptığı kaptan illaki su içiyorlar. Su içerse sıkıntı olmaz. Ama çeşme suyu mümkün mertebe olmasın.

Üst Alt