• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Banyo spreyi

kuskuskus

Yeni Üye
Kusumu aldığım yer böyle banyo spreyi verdi. Nasıl kullanıldığını bilen var mı? Kullanım talimatlarını okudum da pek anlamadım. Kuş kafesteyken mi sıkayım? Bir de kurulamam gerekiyor mu havluyla?

Ekli dosyalar

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bunları kullanmayın. Deriyi tahriş eder. Mamaistten @Şehmus BAKIR abiye 05432733334 numara üzerinden yazın vilmectin versin 6 ayda bir 2 kullanım olarak 1. damladan 10 gün sonra 2. damla her 6 ayda bir olacak şekilde ensesine 1 damla damlatacaksınız sonra da masaj 1 2 dakika. Banyo yaptırmak için arıtılışmış veya içme suyu kullanın.

Son düzenleme:

erasantane

Yeni Üye
Kusumu aldığım yer böyle banyo spreyi verdi. Nasıl kullanıldığını bilen var mı? Kullanım talimatlarını okudum da pek anlamadım. Kuş kafesteyken mi sıkayım? Bir de kurulamam gerekiyor mu havluyla?
Ben hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamam ama ense damlası düzenli kullanım ve banyo suyuna minnacık sirke de iş görüyor. Banyo seviyorlarsa sprey ile üstlerine su sıkabilirsiniz tabi abartmamak şartı ile. Bu elinizdekini de kafes altlığı temizlemek için kuşlar içinde değilken kullanabilirsiniz bence

Üst Alt