• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! balkonuma guvercin yumurtladı

yoshika

Paylaşımcı
terasımız var ve bi kac gundur ablamlar guvercinin gelip buraya yuva kurdgunu soylediler. az oncede bizim salıncagın tepesine cıkmıstı bekliyodu. indi ve salıncagın kenarında oturdu bende ona cekirdek vermek istedim mutfaktan aldım geldim bi baktım yuva uapmıs anneme soyledim kus korktu kactı baktık yumurtlamıs. napıcaz bilmiyoruz binamızda onceden birisi camının onunde kus yumurtaladı diye bina bitlenmisti. ve bozmak hic istemiyoruz

yoshika

Paylaşımcı
daha yeni yumurtladı ve annesi yok napıcazIMG_6967.jpeg

yoshika

Paylaşımcı
lıtfen yardım edin napıxaz😭 bit olur mu

yoshika

Paylaşımcı
internette eger sıcak tutulmazsa olur diye gordum napıcammmm

Demir E.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
terasımız var ve bi kac gundur ablamlar guvercinin gelip buraya yuva kurdgunu soylediler. az oncede bizim salıncagın tepesine cıkmıstı bekliyodu. indi ve salıncagın kenarında oturdu bende ona cekirdek vermek istedim mutfaktan aldım geldim bi baktım yuva uapmıs anneme soyledim kus korktu kactı baktık yumurtlamıs. napıcaz bilmiyoruz binamızda onceden birisi camının onunde kus yumurtaladı diye bina bitlenmisti. ve bozmak hic istemiyoruz
Evet benimde evim bitlendi. Siz bozmak istemiyorsanız,önüne yiyebileceği şeyler koyun terasa. Ve çok çıkmayın

yoshika

Paylaşımcı
bu arada guvercin degilmis kumruymus ismini karıstırdım

yoshika

Paylaşımcı
ben bitlenmesinden cok korkuyorum