sanslidostlar
Aktif Üye
merhaba ben önce bir veterinere gittim kuşuma dışkı testı ve röntgen çekildi röntgende karaciğer büyümesi tespit edildi ve dışkı testinde megabakteri ve bakteri POZİTİF çıktı. sonra ben başka bir veterinere gittim önceki veterinerde çekilen röntgeni gösterdim karaciğer büyümesi olduğu söylendi tekrardan. fakat doktor kursağını elle ellediğinde ve kakasına bakınca kuşun megabakter olmadığını söyledi ve bakteri olsaydı bu kadar neşeli ve tepkili olmazdı dedi. zeolit tozu verdi. ama önceki yerde test pozitif çıkmıştı ve orası amfosetirin b vermişti. ben amfosetirin b'yi 1 hafta kullandım sonra 1 hafta ara verdim(yarın aranın 1. haftası olucak).
sonra ben 2. veterinere yazdım bunu zeolit tozunun yeterli olacağı, amfoterisin b'nin kuşun karaciğerine zarar verebileceğini söyledi
ama bazıyerlerde de megabakterin cozumu amfoterisin b, kullanın bir şey olmaz yazıyor benim kafam çok karıştı.
kullansam bir zararı olur mu
sonra ben 2. veterinere yazdım bunu zeolit tozunun yeterli olacağı, amfoterisin b'nin kuşun karaciğerine zarar verebileceğini söyledi
ama bazıyerlerde de megabakterin cozumu amfoterisin b, kullanın bir şey olmaz yazıyor benim kafam çok karıştı.
kullansam bir zararı olur mu