• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayakta perde

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşum 22 günlük ayağında perde var gibi geldi. Anne baba ve diğer yavrularda yok. Onun için bir problem yaratır mı? Yoksa büyüdükçe açılma durumu olur mu?

Merve00

Paylaşımcı
Tuğçe hanım yanlış hatırlamıyorsam çarpık bacak kuşunuz vardı. İki kuş kardeş mi merak ettim

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Tuğçe hanım yanlış hatırlamıyorsam çarpık bacak kuşunuz vardı. İki kuş kardeş mi merak ettim
3 tane yavru kardeş. O iki yavru beraber çıktı yumurtadan bu sonuncu yavru 10 gün sonra çıktı bunda çarpık bacaklık yok Allah'a şükür

Merve00

Paylaşımcı
3 tane yavru kardeş. O iki yavru beraber çıktı yumurtadan bu sonuncu yavru 10 gün sonra çıktı bunda çarpık bacaklık yok Allah'a şükür
Maşallah ne kadar şanslısınız, sağlıklı ömürleri olsun inşallah🥰 anne babaları akraba mı peki? Ve ayakta perde olayını da ilk kez gördüm, en fazla yürümede bir tık yalpalayabilir tam bilemiyorum ama bence çok farklı, kendine has bir özellik olmuş🥰

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Maşallah ne kadar şanslısınız, sağlıklı ömürleri olsun inşallah🥰 anne babaları akraba mı peki? Ve ayakta perde olayını da ilk kez gördüm, en fazla yürümede bir tık yalpalayabilir tam bilemiyorum ama bence çok farklı, kendine has bir özellik olmuş🥰
Yok anne show baba çek akraba olma olasılıkları yok bence. Ama anne ilk yavruların üstüne çok yattı galiba ondan oldu.Bu yavrunun üstüne ilk haftalar yattı geri kalan günler diğer yavruların arasında büyüdü. Ayaklarda problem olmadı. Teşekkür ederrim iyi dilekleriniz için🌸

Merve00

Paylaşımcı
Yok anne show baba çek akraba olma olasılıkları yok bence. Ama anne ilk yavruların üstüne çok yattı galiba ondan oldu.Bu yavrunun üstüne ilk haftalar yattı geri kalan günler diğer yavruların arasında büyüdü. Ayaklarda problem olmadı. Teşekkür ederrim iyi dilekleriniz için🌸
O zaman dediğiniz gibi yatma süresinden kaynaklı olabilir. Ben teşekkür ederim açıkladığınız için 💐

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kavrama konusunda sıkıntı yaşıyormu

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kavrama da sıkıntı olmazsa. Problem olacağını sanmam yoksa cerrahi müdahale gerekebilir.

Üst Alt