• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayakta intihaplanma

mortsvivants

Eski Forumcu
Fotoğraf atabilir misiniz? Streamble.com üzerinden tünekte videosunu da görelim.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Daha detaylı bilgi ile açıklayınız sorununuzu.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Detay bilmeden görsel görmeden sizi nasıl yönlendirebilirz ki? Lütfen konuyu açıklayıcı bilgi verip görsel ekleyin.

Evrım kuru

Yeni Üye
Muhsbbet kusumunAyaginda once kızarıklık oldu sonra intihaplandi patladı veterine götürdüm vitamin verdi tunek degisimi dedi gonderdi kuşum kötüye gidiyordu kuşkuya foto gösterdim kendisine hem üretici hemde satıyor araştırma sonucu gut hastalığının oldunugunu söyledi ben ne yapacağımı bilmiyorum burda kus ile ilgili bilgisi olan veteriner yok yardımcı olurmusunuz
Detay bilmeden görsel görmeden sizi nasıl yönlendirebilirz ki? Lütfen konuyu açıklayıcı bilgi verip görsel ekleyin.

Ece A.

Paylaşımcı
Streamable.com üzerinden bir video yükleyip yüklediğiniz videonun kenarında çıkacak olan copy link butonuna tıklayıp buraya gönderir misiniz? Ayrıca fotoğrafta yollarsanız net bir şekilde, iyi olur. Arkadaşlarımız görüp yardımcı olmaya çalışacaktır.

Evrım kuru

Yeni Üye
Elimde bu fotoğraflar var sadece kuşlar şuan kuşçuda o ilgileniyor. Son durumu fotoğraflardan daha da kötü iki ayağında da var şuan bir çözüm biliyorsanız lütfen yazın teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tünekleriniz tahta mı?. Gut gibi durmuyor. Rif ampül alıp düzenli sürün.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Nasır olmuş, kötü tünek veya vitamin eksikliğinden oluşur, gut değil 🙏

Üst Alt