• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Ayak kirik morarma muhabbet kusu

sssss

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Morarma
Hastalık Belirti Tarihi
3 Ocak 2024
Kusun darbe sonucu 3 gündür ayağın üstüne basamıyor. Hastaneye veteriner görürdüm röntgene dayanmıyor kuşlar dediler . Zavallıyi 3 veteriner 2 hatvan hastanesi gezdirdim kimse riske girelim demedi . Ne yapacam kangrene dönecek

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kusun darbe sonucu 3 gündür ayağın üstüne basamıyor. Hastaneye veteriner görürdüm röntgene dayanmıyor kuşlar dediler . Zavallıyi 3 veteriner 2 hatvan hastanesi gezdirdim kimse riske girelim demedi . Ne yapacam kangrene dönecek
Geçmiş olsun kanatlı uzmanı mıydı? Hangi ildesiniz, ikinizde veterinerli fakültesine götürün orada çekiyorlar, geç kalmadan götürün lütfen

sssss

Yeni Üye
Ilk acile oraya götürdüm Ankara veteriner fak. Keçiören hayvan hastanesine 2 özel veterinere

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ilk acile oraya götürdüm Ankara veteriner fak. Keçiören hayvan hastanesine 2 özel veterinere
Ben serçe götürmüştüm. Onun bile filmini çektiler. Ama acilden değil, normal muayeneden girmiştim

sssss

Yeni Üye
Ben serçe götürmüştüm. Onun bile filmini çektiler. Ama acilden değil, normal muayeneden girmiştim
Pazartesi randevu aldım Bugün röntgen cekelim dedim yine çekmediler ne de olsa pzt randevun var dediler hirodoid jel yazdılar gönderdiler. Inş pazartesiye kadar yaşar kuş. Çarşambadan beri hayvan Poliklinik veteriner gezdim .özel veteriner de üniv.hastanesine gonderdi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Pazartesi randevu aldım Bugün röntgen cekelim dedim yine çekmediler ne de olsa pzt randevun var dediler hirodoid jel yazdılar gönderdiler. Inş pazartesiye kadar yaşar kuş. Çarşambadan beri hayvan Poliklinik veteriner gezdim .özel veteriner de üniv.hastanesine gonderdi
Ben Ankara Veterinerlik fakültesi Dahiliye bölümüne gittim ve inanın hemen çekildi, 2 hekim kanat ve bacaklardan tuttu ve çektiler

sssss

Yeni Üye
Morluk için muhabbet kuşuna kullanılırmış acilde bunu verdiler . Belki lazım olur kuş bakanlara bir köşede dursun

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Geçmiş olsun. Ayağın fotoğrafını atar mısınız?
Kafes içinde ise tünekleri ve taban ızgarasını çıkarıp yem ve suyunu tabana koyun. Varsa tabana master cips ya da talaş koyun. Kremi de sürersiniz pazartesiye kadar, inşallah bir şey olmadan atlatırsınız haftasonunu. 🙂

Üst Alt