• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

AYAK HAREKETİ

Black1903

Paylaşımcı
Muhabbet Kuşlarımdan Güncel Resimler.

Merhaba iki günlük fotoğraflarımız🙂🌼
@Demet bükay teşekkür ederim .Önerisi ile asya'ya patel ayak Bilezik kullanmaya çalıştım birkaç defa denedik . Fakat her kuş ne güzel taktırırken bizimkisi evde terör estirdi.🔪😊
Sadece ilk gün iki defa denedim iki saat ara ile ikincisinde gayet sakindi taktırdı fakat sadece on dakika durdurdu.
Sonra üstüne gitmedim .Kafaya takar üzülür bize küser diye çünkü mesala öbürlerinden daha düşkün herşeyine.
arada parmağı kontrol ediyor ki benden habersiz birşey taktılar mi uyurken filan.🤪
Bu haftaiçi veterinere götüreceğim.

Kivimizde ise yağlanma durumu halen devam etmekte yeni ilaçlar kullanıyorum.
Şu Asya yorulmasına rağmen fıldır fıldır tottik tottik (tabi parmakdan sonra tottik tottik yürümüyor) gezer oynar.Ama bu kiviyi nereye koyarsan koy yerinden oynamaz.
Bizim evde
Asya'ya tottik tottik
Kivi'ye dambıl
Cimen'ede Çiçi çiçoz dediğimizde oluyor Hepsinin ortak bir lakabı daha var.
GUDİK 😆😆😆💚 Ardahanlılar çok kullanırlar.
Son iki fotoğrafta ise telefonun üstüne atlamama neden izin vermedin ile ben içerdeyim o neden dışarda meselesi var.😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet Kuşlarımdan Güncel Resimler.

Merhaba iki günlük fotoğraflarımız🙂🌼
@Demet bükay teşekkür ederim .Önerisi ile asya'ya patel ayak Bilezik kullanmaya çalıştım birkaç defa denedik . Fakat her kuş ne güzel taktırırken bizimkisi evde terör estirdi.🔪😊
Sadece ilk gün iki defa denedim iki saat ara ile ikincisinde gayet sakindi taktırdı fakat sadece on dakika durdurdu.
Sonra üstüne gitmedim .Kafaya takar üzülür bize küser diye çünkü mesala öbürlerinden daha düşkün herşeyine.
arada parmağı kontrol ediyor ki benden habersiz birşey taktılar mi uyurken filan.🤪
Bu haftaiçi veterinere götüreceğim.

Kivimizde ise yağlanma durumu halen devam etmekte yeni ilaçlar kullanıyorum.
Şu Asya yorulmasına rağmen fıldır fıldır tottik tottik (tabi parmakdan sonra tottik tottik yürümüyor) gezer oynar.Ama bu kiviyi nereye koyarsan koy yerinden oynamaz.
Bizim evde
Asya'ya tottik tottik
Kivi'ye dambıl
Cimen'ede Çiçi çiçoz dediğimizde oluyor Hepsinin ortak bir lakabı daha var.
GUDİK 😆😆😆💚 Ardahanlılar çok kullanırlar.
Son iki fotoğrafta ise telefonun üstüne atlamama neden izin vermedin ile ben içerdeyim o neden dışarda meselesi var.😊
Kurban olurum Gudik lere bennn, onları kusursuz Yaradana🤲🥰😊
Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları mâşâallâh SüphanAllah 🥰🤲🤲

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah hepsi birbirinden güzel. 😍
Hanımlar koğuşu gibi sıraya dizilmişler. 🤭

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maşallah yerim ben bu mubişleri 🥰🥰🥰 Tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah cimcimelerin 🥰

Black1903

Paylaşımcı
Evet bugün götürdüm. eklem dönmesi için şunlar verildi;
Vermix-tr Titanium
Calcimax
Röntgen çekilmedi.
Daha kullanmadım ilaçları.
Fakat veterinerden geldikden sonra bu seferde tellere yakın olan ayağın diyeyim size görsele göre )en küçük parmağı yan duruyor geri düzeltiyor sonra.fotograf çektim ama şuan genede düzeltmiş hali.daha açık ve yan tutuyor.
Yani durum şöyle
Sağ daki ayaktaki küçük parmağı arada patel parmak yapıyor.sonra onu düzeltiyor bu sol ayaktaki küçük parmağı aşırı derece yan açıyor.sonra düzgün durmaya başlıyor.sonra gene devam bu bir döngü gibi devam ediyor.
Fakat aşırı enerjik her zamanki gibi.
Tabi ayaklarını çok inceliyor.
Üsttekileri daha önce hiç kullanan var mı?

Black1903

Paylaşımcı
Patel ayak bileziğini ise orda veterinerde taktı saniyede geri çıkardı .☹🫣

Black1903

Paylaşımcı
Forumda konu acilimi biranda çok olduğu için (tabi herkes haklı olarak)belki gorulmemi s olabilir diye bir durum bildirimi yapmak istedim;
İlaçların takviyelerin beşinci günündeyiz.
Ama değişen bir durum da yok.
Zaten şuan için tam bir tanıda yok.
Ama en azından ne olduğunu bilmek isterdim tam olarak.
Başka bir yere de götüreceğim fakat biraz geç zamanda.
Peki sizce tam bir ad koysaydık durum ne olurdu hani belki bu soruyu şu anlamda soruyorum uzun yıllar üretici olan, hobici olan birinin başına bu durum gelmiştir diye bir ihtimal.
Daha önce benzeri bir durum başına gelen varsa yardımınızı bekliyorum.😊🌼
@Şehmus BAKIR
@Aslı Ö.
@Mustafa89
@Doğacı
@Semiha S.
@Mustafa27
@Ayvalık Jumbo Muhabbet

Son düzenleme: