• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kusumun ayaklari cok sicak

limon07070

Yeni Üye
Kusum icin kursak mantarı ilaci kullandık yem kusmayi kesti keyfi dahada yerinde ama ayaklari cok sicak ve sanirim tam emin degilim ama elime iki kere seffaf su geldi anlamadim nerden geldigini sanirsam diski gibi geliyor ama diskiyla berbaer degil su an vitamin kullanıyoruz agir tüy gecirdigi icin

limon07070

Yeni Üye
Kusum icin kursak mantarı ilaci kullandık yem kusmayi kesti keyfi dahada yerinde ama ayaklari cok sicak ve sanirim tam emin degilim ama elime iki kere seffaf su geldi anlamadim nerden geldigini sanirsam diski gibi geliyor ama diskiyla berbaer degil su an vitamin kullanıyoruz agir tüy gecirdigi icin

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun
Normal sıcaklık 39/40 derecede olur

limon07070

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun
Normal sıcaklık 39/40 derecede olur
Bilmiyorum ama hissedilir bir sekilde sıcak ve veteriner var mi emin degilim benimde pek imkanim yok sureklide kuscumuz anlıyor diye ona götürüyorum oda iste daha fazla olmaz dedi mukostatin den sonra ama korkuyorum

Üst Alt