• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayagi yanan muhabbet kusum

gülderen1988

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kanama
Bi kac gundur kusumdan rif kullanmayi kesti biraz yikadim onu ama bugun kanama yapti ne yapacam bilmiyorum kanama olan yere tekrar rif koydum suan

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Bi kac gundur kusumdan rif kullanmayi kesti biraz yikadim onu ama bugun kanama yapti ne yapacam bilmiyorum kanama olan yere tekrar rif koydum suan
Merhaba, çok kötü olmuş bence siz en iyisi kanatlı uzman veterinere götürün daha kötü olmadan, yavrucağı böyle görünce içim kötü oldu 🥺

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yanan yer kabuk tuttu da siz yıkayınca yumuşayıp koptu mu ne oldu böyle yazık İstanbul da iseniz bari Şehmus kardeşimizden destek alın gidip böyle olmaz.Zaten küçücük canlarını var bu tür canlılar kanamayı fazla kaldıramaz bilginiz olsun kanama devam ediyorsa mısır unuyla acil durdurun

gülderen1988

Yeni Üye
Kurumus galiba gagasiyla kopartiyo sonra kanama oldu rif surunce durdu ama hemen kanamasi suan acaba yaranin yumusamasi icin fucidin sursem olurmu

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba ayak durumu hiç iyi görünmüyor 🥺 önceliğiniz kanatlı uzman olsun 🙏🏻 boyunluk mutlaka takılmalı çünkü krem sürdüğünüz de gaga habire kreme gidicek yemeğe çalışacak gagalayacak ve yara olan yer daha da açılacak 🥺 YouTube de boyunluk örnekleri olması lazım bir bakın isterseniz. Yada kanatlı uzmana götürürseniz onlarda yapabilirler. Kanama devam ediyorsa mısır unuyla tampon yapınız. Fucidin krem olabilir sürebilirsiniz. Az miktar kulak çubuğu yardımıyla sürünüz. En azından tekrardan kabuk bağlamasını sağlar. Çok geçmiş olsun 🙏🏻

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ah yavrum m neden yıkadınız taze deriyi sökmüş çıkarmış. Yanık deri ya uzmanlar tarafından kontrollü bir şekilde çıkarılır ve bu insanda olur. Yada çektikten sonra gazlı bez ile sarılıp pansuman edilir. Böyle bir şansınız da yok ufacık malesef 😔 elinizde rif varsa dökün kurumasın hatta dökmeyin ayaklarını batırın. Bir yere dökün. FUCİDİN i gece sürün. Ayakları forma girmiş şiş değil maşallah 🤗sabahta rif uygulayın lütfen. Örselemeyin kendi haline bırakın tedirgin olmasın🤗🦜❤

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Etiket yasak ama durumu sıkıntlı o yüzden mecbur etiketliyorum görünce msjımı etiketi kaldırabilir moderator @Soner kardeşimiz de Hatay da belki tanıdığı bildiği yönlendirebileceği bir şey vardır.

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun lütfen dikkat edelim bol bol vitamin verelim kan kaybından yorgun düşebilir Mısır unu veya kullandığınız o ilaçtan devam edin arkadaşımızın dediği gibi boyunluk takın ki yarayı tazelemesin tekrardan geçmiş olsun

gülderen1988

Yeni Üye
Bi petshop bulduk gorustuk bunlari kullanmamizi soyledi bakalim iyi gelir insallah

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bi petshop bulduk gorustuk bunlari kullanmamizi soyledi bakalim iyi gelir insallah
Soldaki nova no ast bağışıklığı güçlendiren aynı zamanda soğuk algınlığı için kullanılan ürün. 🥺 siz bence petshop değil de kanatlı uzmana götürün 🙏🏻

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kanı durdurduktan sonra soldaki spreyi sadece bölgeye kullanın ve kuşu besleyelim gerekli malzemeniz ve durumunuz yoksa bana özelden ulaşın size yardımcı olurum
Sağdaki dicektin galiba Şehmus hocam ☺🤭🫠🤪

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Umarım düzelir tüm içerik rif ile aynı. Antibakteriyel ve antibiyotik
Lütfen yıkamayın
Düzelme olurken gerilemesin canı acır 😔😔
Çok geçmiş olsun Allah yardım etsin

gülderen1988

Yeni Üye
Kanı durdurduktan sonra soldaki spreyi sadece bölgeye kullanın ve kuşu besleyelim gerekli malzemeniz ve durumunuz yoksa bana özelden ulaşın size yardımcı olurum
Maalesef yok durumuz ve her imkan yok hatay antakyadayiz suan icin kanamasi durdu ama ilacli bolgeyi gagaliyor herhangi bir zarari olurmu acaba

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Maalesef yok durumuz ve her imkan yok hatay antakyadayiz suan icin kanamasi durdu ama ilacli bolgeyi gagaliyor herhangi bir zarari olurmu acaba
İlacı gece uyuturken sıkarsınız. İmkanın yoksa bana yaz yardım edeyim sana kardeşim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İlacı sürünce ışıkları kapatın yada karanlık bir yer veya örtü örtün. Uyusun. 2-3 saat sonra açın ki ilacı bacaklar çeksin🤗🦜🧿

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Şehmus kardeşim belirtmiş özelden ulaşın bir an önce ona hiç şüphesiz gerekeni yapacaktır. Allah razı olsun.

gülderen1988

Yeni Üye
Yaramaz surekli kanatlarini yoluyo ayagini gagaliyo kanatiyo arada agzi falanda hep ilac oluyo korkutuyo bizi ben daha once hic hayvanlara dokunamaz sevemezdim ilk defa birden ruyamda gordukten sonra esimden muhabbet kusu istedim ve ona dokunabiliyodum cok sevmistim butun gun beraberdik maalesef depremde o evde biz babamlardaydik hersey yerle bir olunca kacmisti benim kusum hataydan konyaya gittik cok agladim uzuldum esim bana bunu almisti bunada tam alistim simdi bundada boyle olunca kahrolduk

Üst Alt