• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayagi yanan muhabbet kusum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Üzülmeyin hepsi düzelir Allahın izniyle sadece acele etmeyin lütfen ❤👍💓

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Hiç üzülmeyin benim de başıma geldi çook önceden rahmetli oğlum kaynayan suyun içine ayakları girdi çıktı Toparlanması uzun sürdü ama iyileşti Allah öyle bir sistem yaratmış ki vücut bir şekilde yaraları kapatıyor tıpkı insan vücudu gibi. Siz söylenenleri yapınız bağışıklığı güçlendirci takviyeleri de eksik etmeyin Allah'ın izniyle buraya kanatlanabileceği oyunlar oynayabileceği videolar fotoğraflar atacaksınız inşallah 🌸🙏🏻

Soner

Aktif Üye
Etiket yasak ama durumu sıkıntlı o yüzden mecbur etiketliyorum görünce msjımı etiketi kaldırabilir moderator @Soner kardeşimiz de Hatay da belki tanıdığı bildiği yönlendirebileceği bir şey vardır.
Hatayin iskenderun ilcesindeyim eger antakyadan buraya gelmeniz veya bana bir sekilde ulastirma durumunuz varsa elimden geldigince yardimci olmak isterim veteriner konusunda sorun yok tanidik veterinerde var bende ustume dusen neyse tedavi icin yapmaya hazirim ozelden ulasirsaniz telefon nunarami verim size antakyada veteriner bulmaniz cok zor

Üst Alt