Teşekkür ederiz hocamBağlar kuruluyor masallah çokta güzel olmuş
Teşekkür ederiz hocamBağlar kuruluyor masallah çokta güzel olmuş
Teşekkür ediyoruz hocamMaşallah Güzel ilerleme…
Maşallah Bazen hiç kıpırdamadan durmak ve sabır gerektiğini çok güzel anlatmışsınBugün Charlie ile ilk defa kafesten çıkarma alıştırması yaptık. Kafes içindeyken başını okşamama izin veriyordu kaç gündür zaten, elimden daldarı da yediriyorum, bu yüzden önce biraz kafesin kapısına yakın olarak kafes içinde daldarı yedirdim ve yavaşça çıkardım. Uzun bir süre o şekilde durduktan sonra ilgisini etrafa vermeye başlayınca elimi omzuma yaklaştırdım, etrafı daha rahat görebilmek için omzuma da çıktı. Sonrasında çok yavaş bir şekilde yürüyerek Charlie omzumdayken koltuğa oturdum ve yem de yedirmeden öylece bekledim. Etrafı izledi, saçımla oynamaya çalıştı, hatta bir ara kirpiklerimin bile tadına baktı uzun uzun anlatıyorum, çünkü alıştırmak isteyen ama başarısız olan arkadaşlara da örnek olsun istedim
Teşekkür ederim canım, direk makale şeklinde olunca daha teorik bilgiler oluyor ama kendi yaşadıklarımı anlatırsam daha etkileyici olur diye düşündüm, buraya gelişmeleri günlük gibi yazmayı düşünüyorum bu yüzdenMaşallah Bazen hiç kıpırdamadan durmak ve sabır gerektiğini çok güzel anlatmışsın
Teşekkür ediyoruz canım, umarın oyunlar oynayıp doya doya mıncıracağım günleri de hep beraber göreceğiz inşallahFeyzacım kesinlikle yeni kuş sahiplenenlere bir örnek evet ondan sana karşı bağ kuruluyor Maşallah diyelim
Teşekkür ederizzzMaşallah yaa emeklerin karşılığı geliyor
Teşekkür ederim Sedacım Ben geldiği günden beri onu izliyorum hayranlıkla, henüz yem kırmayı beceremediği, sadece daldarı yiyebildiği için ele alıştırmak da çok zor olmadı. Valla çok güzel bişey yaBen biraz geç kaldım ama . Cook hayırlı olsun çok sevindim . İnsana ne kadar benzediğini farkettikce hayran olucaksin
Yerim o şaşkın suratınııı, maşallahBugün Charlie ile ilk defa kafesten çıkarma alıştırması yaptık. Kafes içindeyken başını okşamama izin veriyordu kaç gündür zaten, elimden daldarı da yediriyorum, bu yüzden önce biraz kafesin kapısına yakın olarak kafes içinde daldarı yedirdim ve yavaşça çıkardım. Uzun bir süre o şekilde durduktan sonra ilgisini etrafa vermeye başlayınca elimi omzuma yaklaştırdım, etrafı daha rahat görebilmek için omzuma da çıktı. Sonrasında çok yavaş bir şekilde yürüyerek Charlie omzumdayken koltuğa oturdum ve yem de yedirmeden öylece bekledim. Etrafı izledi, saçımla oynamaya çalıştı, hatta bir ara kirpiklerimin bile tadına baktı uzun uzun anlatıyorum, çünkü alıştırmak isteyen ama başarısız olan arkadaşlara da örnek olsun istedim
Teşekkür ederiz evet şaşkın şaşkın bakıyor, ilk defa çıkmasının şoku vardı üstündeYerim o şaşkın suratınııı, maşallah
Hiç yani belasını mi istiyor yediği önünde yemediği arkasında üstelik sevgi desen çabasıMaşaAllah Şehmus abi güzel üretiyor Feyza güzel bakiyor daha ne istiyor
Teşekkür ederim hocam daha ne istesin çekirdeği yemlerini yiyebilmek istiyor henüz tam kıramıyorMaşaAllah Şehmus abi güzel üretiyor Feyza güzel bakiyor daha ne istiyor
Sevgi bolca var, o da bizi sevdi bugün Elif'e de eşime de gitti sevdirdi kendini, çok sevgi arsızı meraklı bir prens kendisiHiç yani belasını mi istiyor yediği önünde yemediği arkasında üstelik sevgi desen çabası
Sen iyi bir eğitimcisin arkadaşım. Daha çok minik bu Charlie ya.Bugün Charlie ile ilk defa kafesten çıkarma alıştırması yaptık. Kafes içindeyken başını okşamama izin veriyordu kaç gündür zaten, elimden daldarı da yediriyorum, bu yüzden önce biraz kafesin kapısına yakın olarak kafes içinde daldarı yedirdim ve yavaşça çıkardım. Uzun bir süre o şekilde durduktan sonra ilgisini etrafa vermeye başlayınca elimi omzuma yaklaştırdım, etrafı daha rahat görebilmek için omzuma da çıktı. Sonrasında çok yavaş bir şekilde yürüyerek Charlie omzumdayken koltuğa oturdum ve yem de yedirmeden öylece bekledim. Etrafı izledi, saçımla oynamaya çalıştı, hatta bir ara kirpiklerimin bile tadına baktı uzun uzun anlatıyorum, çünkü alıştırmak isteyen ama başarısız olan arkadaşlara da örnek olsun istedim
Teşekkür ederim Necmi senin de maşallahın var biliyoruz Simba'dan Evet daha yemi çekirdeği kıramıyor öğrenicek abisiSen iyi bir eğitimcisin arkadaşım. Daha çok minik bu Charlie ya.
Çok iyi ilerlemeler maşaallahBugün Charlie ile ilk defa kafesten çıkarma alıştırması yaptık. Kafes içindeyken başını okşamama izin veriyordu kaç gündür zaten, elimden daldarı da yediriyorum, bu yüzden önce biraz kafesin kapısına yakın olarak kafes içinde daldarı yedirdim ve yavaşça çıkardım. Uzun bir süre o şekilde durduktan sonra ilgisini etrafa vermeye başlayınca elimi omzuma yaklaştırdım, etrafı daha rahat görebilmek için omzuma da çıktı. Sonrasında çok yavaş bir şekilde yürüyerek Charlie omzumdayken koltuğa oturdum ve yem de yedirmeden öylece bekledim. Etrafı izledi, saçımla oynamaya çalıştı, hatta bir ara kirpiklerimin bile tadına baktı uzun uzun anlatıyorum, çünkü alıştırmak isteyen ama başarısız olan arkadaşlara da örnek olsun istedim