• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Artist Charlie 🧿😍

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Muhabbet kuşu ve charliyi aynı anda sevginizi verebilcekmisiniz
Muhabbet kuşum 5-6 yaşlarında, uçmayı falan sevmeyen, kızımdan da aşırı korktuğu için gündüz veya gece kızım uyurken dışarı çıkardığım ve sadece omzumda durup 10 dakika sonra kafesine geri gitmek isteyen bir kuş. Yani ben çıkarmadan çıkmak istemiyor bile, zorluyorum genelde 🤷 onu olduğu gibi kabul ettim, kararına saygı duyuyorum. Şimdilik Charlie bana ve eve alışana kadar ayrı odalarda duruyorlar, sonrasında aynı odaya getirmeyi deneyeceğim olursa 😇

alici0

Aktif Üye
Aynı odada ayrı kafeslerde tutacaksın sanırım 😊 muhabbet kuşun babalık yapıp bence anlaşırlar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Aynı odada ayrı kafeslerde tutacaksın sanırım 😊 muhabbet kuşun babalık yapıp bence anlaşırlar
Evet kafesleri ayrı olacak 🙂 Muhabbet kuşum Sultan annelik yapabilir 😂 zaten kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan, ısırmayan, ötmeyi bile sevmeyen bir show kendisi 😅 İsmine layık olmak için çok asil yaşıyor 🤣🤣

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bugün Charlie ile ilk defa kafesten çıkarma alıştırması yaptık. Kafes içindeyken başını okşamama izin veriyordu kaç gündür zaten, elimden daldarı da yediriyorum, bu yüzden önce biraz kafesin kapısına yakın olarak kafes içinde daldarı yedirdim ve yavaşça çıkardım. Uzun bir süre o şekilde durduktan sonra ilgisini etrafa vermeye başlayınca elimi omzuma yaklaştırdım, etrafı daha rahat görebilmek için omzuma da çıktı. Sonrasında çok yavaş bir şekilde yürüyerek Charlie omzumdayken koltuğa oturdum ve yem de yedirmeden öylece bekledim. Etrafı izledi, saçımla oynamaya çalıştı, hatta bir ara kirpiklerimin bile tadına baktı 🤣🤣 uzun uzun anlatıyorum, çünkü alıştırmak isteyen ama başarısız olan arkadaşlara da örnek olsun istedim 😊

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bugün Charlie ile ilk defa kafesten çıkarma alıştırması yaptık. Kafes içindeyken başını okşamama izin veriyordu kaç gündür zaten, elimden daldarı da yediriyorum, bu yüzden önce biraz kafesin kapısına yakın olarak kafes içinde daldarı yedirdim ve yavaşça çıkardım. Uzun bir süre o şekilde durduktan sonra ilgisini etrafa vermeye başlayınca elimi omzuma yaklaştırdım, etrafı daha rahat görebilmek için omzuma da çıktı. Sonrasında çok yavaş bir şekilde yürüyerek Charlie omzumdayken koltuğa oturdum ve yem de yedirmeden öylece bekledim. Etrafı izledi, saçımla oynamaya çalıştı, hatta bir ara kirpiklerimin bile tadına baktı 🤣🤣 uzun uzun anlatıyorum, çünkü alıştırmak isteyen ama başarısız olan arkadaşlara da örnek olsun istedim 😊
Bağlar kuruluyor masallah çokta güzel olmuş 🥰

Üst Alt