Dünden beri evi BBG evine çevirdi biz nerdeysek sadece kafasını oraya çeviriyorduNasıl meraklı gözlerle bakıyor sıpamaşallah Charlie'ye
![]()

Dünden beri evi BBG evine çevirdi biz nerdeysek sadece kafasını oraya çeviriyorduNasıl meraklı gözlerle bakıyor sıpamaşallah Charlie'ye
![]()
1 buçuk aya yakın, yeni yeme düştü henüzKaç aylıktı Charlie?
Yetişkin olunca epey iri olacak gibi görünüyor.1 buçuk aya yakın, yeni yeme düştü henüz![]()
Şu an gözüme o kadar minik görünüyor ki, benim Sultan kızdan küçük vallaYetişkin olunca epey iri olacak gibi görünüyor.![]()
Ben muhabbet kuşuna alışığım ama.Şu an gözüme o kadar minik görünüyor ki, benim Sultan kızdan küçük valla![]()
Teşekkür ederiz ablasıMaşallah hepinizeCharlie'nin karizma da karizma ama
![]()
Muhabbet kuşum 5-6 yaşlarında, uçmayı falan sevmeyen, kızımdan da aşırı korktuğu için gündüz veya gece kızım uyurken dışarı çıkardığım ve sadece omzumda durup 10 dakika sonra kafesine geri gitmek isteyen bir kuş. Yani ben çıkarmadan çıkmak istemiyor bile, zorluyorum geneldeMuhabbet kuşu ve charliyi aynı anda sevginizi verebilcekmisiniz
Evet kafesleri ayrı olacakAynı odada ayrı kafeslerde tutacaksın sanırımmuhabbet kuşun babalık yapıp bence anlaşırlar
Isırınca da biz suçlu oluyoruz dediğini ben burdan duydum
Isırmıyor ki ablası, sadece gagasıyla dürtüyor çek bak ısırırım diye ama sonunda yine de kıyamayıp çareyi kaçmakta buluyorIsırınca da biz suçlu oluyoruz dediğini ben burdan duydum![]()
Teşekkürler hocam, böyle düşünmenize sevindimYalnız Charlie ve Might efsane iki Sultan Papağanı... Hikayeleri yazılacak... Allah uzun ömürler versin onlara...
Bağlar kuruluyor masallah çokta güzel olmuşBugün Charlie ile ilk defa kafesten çıkarma alıştırması yaptık. Kafes içindeyken başını okşamama izin veriyordu kaç gündür zaten, elimden daldarı da yediriyorum, bu yüzden önce biraz kafesin kapısına yakın olarak kafes içinde daldarı yedirdim ve yavaşça çıkardım. Uzun bir süre o şekilde durduktan sonra ilgisini etrafa vermeye başlayınca elimi omzuma yaklaştırdım, etrafı daha rahat görebilmek için omzuma da çıktı. Sonrasında çok yavaş bir şekilde yürüyerek Charlie omzumdayken koltuğa oturdum ve yem de yedirmeden öylece bekledim. Etrafı izledi, saçımla oynamaya çalıştı, hatta bir ara kirpiklerimin bile tadına baktıuzun uzun anlatıyorum, çünkü alıştırmak isteyen ama başarısız olan arkadaşlara da örnek olsun istedim
![]()