• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme Arkadaşlar çok kısa bir sorun var brokoliyi haşlayıp suyunu verebilir miyim kuşuma

Ali kesici

Aktif Üye
Arkadaşlar kuşum sebze meyve yemiyor brokoliyi haşlayıp suyunu verebilir miyim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar kuşum sebze meyve yemiyor brokoliyi haşlayıp suyunu verebilir miyim
Merhaba Çiğden verseniz çok daha iyi olur, suyu olmaz, haşlayıp yedirebilirsiniz
Dereotu verin, kırmızı Kapia biber verin
Kafese asın yada doğrayıp yemliğe koyun
Sebzeye alıştırmak için diğer yemleri kaldırın

Ali kesici

Aktif Üye
Merhaba Çiğden verseniz çok daha iyi olur, suyu olmaz, haşlayıp yedirebilirsiniz
Dereotu verin, kırmızı Kapia biber verin
Kafese asın yada doğrayıp yemliğe koyun
Sebzeye alıştırmak için diğer yemleri kaldırın
Mesajınızı şimdi gördüm deneyeceğim ama bir şey sormak istiyorum papatya çayı vermiştim yarı yarıya ama ishal oldu genel durumu iyi gibi sorun olur mu

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Mesajınızı şimdi gördüm deneyeceğim ama bir şey sormak istiyorum papatya çayı vermiştim yarı yarıya ama ishal oldu genel durumu iyi gibi sorun olur mu
Papatya çayı sakinleştirmek için genelde bazen de hastalıklar için kullanılıyor. Vitamin eksikliği için gerwit w , bt amin ve entrobac almanızı tavsiye ederim. Entrobac probiyotiktir ishal içindir eğer entrobac varsa elinizde 3 gün verin üst üste ishal ise. Sebze yemiyorsa bende mama kabı var küçük oraya doğrayıp üstüne normal yemler harici şeyler ekliyorum işte daldarıdır , japon darısıdır , aspurdur gibi öyle yediriyorum. Şu ara çok gördüm keşke görmeseydim çok fazla kuş kafesin telini kemirip zehirlenip ölüyor. Ondan dolayı önceden etkili olsun diye kafesinizde kuş kömürünü bulundurmanızı tavsiye ederim.

Üst Alt