Fahri52
Yeni Üye
Değerli Arkadaşlarım öncelikle herkese selam ve saygılar. PVC kafes ile bu işe başladım devlet memuruyum 1 yıl kadar muhabbet kuşu tek baktım sonra üretebilirmiyim diyerek 4 katlı PVC kafes alarak bu işe başladım. Öncelikle çok olmayan ancak yaşamış olduğun tecrübemi sizinle paylaşmak istedim. Kafesi alalı dört ay oldu. Henüz yuvalıka giren yok. Burdan sizlerin önerilerini okuyarak dal darı koyuyorum kafesin girişine inşallah girecek ama henüz giren yok. İki çiftim yumurta üzerinden kalkan damızlık dediğimiz çiftler ancak diğer iki çiftim ise yavru alıp 4 aydır yavrudan alıp beslediğim çiftler. Eğer bu işi yapacaksınız Nacizhane tavsiyem yavru alıp kendiniz büyütüp iş yapmak. Şunu gördüm kendi yavru alıp baktığınız kuşlar kafes içinde daha hareketli ve sağlıklı hareketler yapıyor. Belki de anaç diye alıp yumurtasını almadan önce gördüğüm ve ailecek görüştüğüm dostumun kuşu da olsa ortam değişikliği tekrar üretim vermesi bir yılı buluyor diyorlar. Siz siz olun yavru alıp kendinizi eş yapın. Zamanla burada tanışıp birbirimizi bilgi ve tecrübelerimize aktararak daha güzel olacağı kanaatindeyim. Ben bu işe yeni hobi olarak başladım tek maksadım bir kere ürediğini görmem belki de tek hevesim. Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var saygılarEkli dosyayı görüntüle 4902