• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı apse

yoshika

Paylaşımcı
İrin kesi atılıp boşaltılmalı ve deri tekrar kendini toplamalı, tekrar birikebilir, antibiyotik krem ile içeri kurutulmalı😊
merhaba tekrardan yazıryorum, kuşumu veterinere bıraktım, cerrahi mudahele için anestezi ile uyutulcağını söyledi sıkıntı olur mu? (kuşum 6 yaşında)

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhaba tekrardan yazıryorum, kuşumu veterinere bıraktım, cerrahi mudahele için anestezi ile uyutulcağını söyledi sıkıntı olur mu? (kuşum 6 yaşında)
Kanatlı ızmanı ise ve tecrübeli bir veteriner hekim ise inşallah sıkıntı olmaz 🤲
Lokal yapsa fazla stres olur kalp krizi riski artar, anestezi ile olması daha uygun
Büyük ihtimalle cerrahi operasyon yapacak ve uyanma süreci çok hızlı olacaktır🤲🤲 dualarım sizinle 🤲🤲

yoshika

Paylaşımcı
Kanatlı ızmanı ise ve tecrübeli bir veteriner hekim ise inşallah sıkıntı olmaz 🤲
Lokal yapsa fazla stres olur kalp krizi riski artar, anestezi ile olması daha uygun
Büyük ihtimalle cerrahi operasyon yapacak ve uyanma süreci çok hızlı olacaktır🤲🤲 dualarım sizinle 🤲🤲
çok teşekkür ederim, biraz endişeliyim 💕💕

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Çok üzüldüm. Veterinerlerin önüne geçmek tabikide olmaz ama küçük bir apse için kuşu bayıltmak büyük risk 😔 başınız sağolsun 😔🙏🏻

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız Sağ Olsun. Anestezi Kısmını bende Anlamadım Ama Bir Bildikleri Vardır Demistim. Çok Üzgünüm 😔

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

yoshika

Paylaşımcı
Son fotoğrafta apsenin köklü olduğu belliydi 😔 eminim veteriner hekim elinden geleni yapmıştır🤲🤲
Burda ki herkese cok tesekkur ederim, Yakışıklı kuşum bir suru hastalık gecirdi hep yardım ettiniz. cok sagolun💕💕

Son düzenleme:

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
burada olduğum zamanki konularınızı anımsıyorum, çok üzüldüm başınız sağolsun. 😞

Üst Alt