• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Geçmiş Olsun apse

yoshika

Paylaşımcı
İrin kesi atılıp boşaltılmalı ve deri tekrar kendini toplamalı, tekrar birikebilir, antibiyotik krem ile içeri kurutulmalı😊
merhaba tekrardan yazıryorum, kuşumu veterinere bıraktım, cerrahi mudahele için anestezi ile uyutulcağını söyledi sıkıntı olur mu? (kuşum 6 yaşında)

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhaba tekrardan yazıryorum, kuşumu veterinere bıraktım, cerrahi mudahele için anestezi ile uyutulcağını söyledi sıkıntı olur mu? (kuşum 6 yaşında)
Kanatlı ızmanı ise ve tecrübeli bir veteriner hekim ise inşallah sıkıntı olmaz 🤲
Lokal yapsa fazla stres olur kalp krizi riski artar, anestezi ile olması daha uygun
Büyük ihtimalle cerrahi operasyon yapacak ve uyanma süreci çok hızlı olacaktır🤲🤲 dualarım sizinle 🤲🤲

yoshika

Paylaşımcı
Kanatlı ızmanı ise ve tecrübeli bir veteriner hekim ise inşallah sıkıntı olmaz 🤲
Lokal yapsa fazla stres olur kalp krizi riski artar, anestezi ile olması daha uygun
Büyük ihtimalle cerrahi operasyon yapacak ve uyanma süreci çok hızlı olacaktır🤲🤲 dualarım sizinle 🤲🤲
çok teşekkür ederim, biraz endişeliyim 💕💕

Üst Alt