• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Anlık fotoğraflar kafeskuslari.com

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici

kuşsever3461

Aktif Üye
Maşallah güzel yavrular yetiştirecek belli. 😊
İnşallah 🥰🤲 ilk geldiğinde kafesin yanından geçerken sağa sola kaçan kuş şimdi elime dalıyor hiç kaçmıyor kafes içinde bile elimi soktugumda mama verirken elimi isirio ama çok nazik asla acitmiyor 🤭 annelik duygusu neguzel birşey nekadar güçlü 🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İnşallah 🥰🤲 ilk geldiğinde kafesin yanından geçerken sağa sola kaçan kuş şimdi elime dalıyor hiç kaçmıyor kafes içinde bile elimi soktugumda mama verirken elimi isirio ama çok nazik asla acitmiyor 🤭 annelik duygusu neguzel birşey nekadar güçlü 🥰
Maşallah güzel anneye. 💕
Benim anne kuşumda öyleydi. İlk geldiğinde ısırmazdı, anne olunca kanatana kadar bırakmıyordu. 🤣 Şimdilerde yine eski haline döndü, ısırmıyor. 😊

kuşsever3461

Aktif Üye
Maşallah güzel anneye. 💕
Benim anne kuşumda öyleydi. İlk geldiğinde ısırmazdı, anne olunca kanatana kadar bırakmıyordu. 🤣 Şimdilerde yine eski haline döndü, ısırmıyor. 😊
Teşekkürler 💐
Haha annelik iç güdüsü neler yaptırıyor kucucukler ama yürekleri kocaman oluyor 🤭
Umarım bebisler büyüdükten sonra da korkmaz yine böyle olur 🤭 erkeği evcil konusuo elimize gelio ev içinde salıp oynamak istiyoruz 🤭

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Çıkan kaç tane yavru var altında? Sanki 1 tane görüyorum. 😁

kuşsever3461

Aktif Üye
Anne şefkati böyle birşey 😍 Diğer yumurtalar dolu mu? Yavrular kaç günlük oldu
İzlemesi çok keyifli bir manzara hocam 🥰
Hocam düzensiz yumurtlamisti dışı oyuzden aralarında gün farkı olacak hepsi dolu 2 gün var yavrunun çıkmasına ilk yumurtanin sıkıntı yaratır mı acaba ilk yavru 29 aralikta çıktı ikinci 30 unda bide malesef arada 1 yavru daha olması lazımdı ama öldü erken çıktı yumurtadan yumurtada çatlak vardı baya delikti anne çıkarmış sanırım deliği görünce yavru öldü başka sebebi olabilirmi bilmiyorum ölmesinin ama hastalık belirtisi yoktu yavruya baktığımda

Üst Alt