• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Anlık fotoğraflar kafeskuslari.com

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İzlemesi çok keyifli bir manzara hocam 🥰
Hocam düzensiz yumurtlamisti dışı oyuzden aralarında gün farkı olacak hepsi dolu 2 gün var yavrunun çıkmasına ilk yumurtanin sıkıntı yaratır mı acaba ilk yavru 29 aralikta çıktı ikinci 30 unda bide malesef arada 1 yavru daha olması lazımdı ama öldü erken çıktı yumurtadan yumurtada çatlak vardı baya delikti anne çıkarmış sanırım deliği görünce yavru öldü başka sebebi olabilirmi bilmiyorum ölmesinin ama hastalık belirtisi yoktu yavruya baktığımda
Yumurta bozulmadıysa hiçbir sıkıntı olmaz sabırla bekleyelim 👍 günlük mama verin 😊

kuşsever3461

Aktif Üye
Yumurta bozulmadıysa hiçbir sıkıntı olmaz sabırla bekleyelim 👍 günlük mama verin 😊
Yok çok şükür hepsi yaşıyor sağlam günlük kontrol yapıyorum onun için suanlik iyi gidiyor ☺inşallah sağ salim çıkarlar 🤲 kuru mama hergun veriyorum yumurta da 1 gün arayla veriyorum haftada 1 gün gerwit 1 günde entrobac probiyotik veriyorum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuluçka fotoğraflarını gördükçe böyle bakıyorum. 🥺
Tepelilerden yavru istiyorum ama tık yok hala. İzin versem diğer dişiler dünden razı tabi. 🤣

Maşallah hepsine. Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin. 🥰

HakanG

Paylaşımcı
Bugün menümüzde Pamuk efendi için havuç, haşlanmış yumurta, maydanoz, hazır mama ve kuş toprağı vardı 😊 tabii ki hazırlanırken bile yerinde duramayan Pamuk hemen gömüldü yemeğine 😅😂😂

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bugün menümüzde Pamuk efendi için havuç, haşlanmış yumurta, maydanoz, hazır mama ve kul toprağı vardı 😊 tabii ki hazırlanırken bile yerinde duramayan Pamuk hemen gömüldü yemeğine 😅😂😂
Afiyet olsun pamuk efendiye 🥰 mamanın resmini uzaktan görünce kısır Zanettim😂

Bahar Y.

Müdavim

Black1903

Paylaşımcı

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bugünden kareler asya kivi çimen balkuş
Sahibimiz az çok birşeyler biliyor fakat öğrenmeyede devam ediyor.Bu platformun katkısı çok büyük bu yüzden bu platformdaki herkese genel olarak bir teşekkür etmek istedim.Teşekkür ederiz.🙂

Ekli dosyayı görüntüle 40334
Ekli dosyayı görüntüle 40335Ekli dosyayı görüntüle 40336Ekli dosyayı görüntüle 40338Ekli dosyayı görüntüle 40340
Oyuncakla aynı Pozu vermiş :D maşallah

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Üst Alt