• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Anlık fotoğraflar kafeskuslari.com

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Sen: 65lik kafesler küçük geliyor bence, daha büyük salma kafes alayımda rahat rahat takılsınlar.

O sırada kuşların;

Ekli dosyayı görüntüle 32245

Ekli dosyayı görüntüle 32247

Ekli dosyayı görüntüle 32246

Adlı çalışmamız. 😀
Bunlar neden sürekli dip dibe ekmek kuyruğundaymış gibi duruyor anlamıyorum. Kafes çok büyük değil tamam ama o kadarda küçük değil. Bazen yer kavgası bile yapıyor sıpalar sanki kafeste hiç yer yokmuş gibi. 🤣
O tünek rahat diye orada duruyorlar bence. Diğerlerinden daha yukarıda.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici

Bahar Y.

Müdavim
Sen: 65lik kafesler küçük geliyor bence, daha büyük salma kafes alayımda rahat rahat takılsınlar.

O sırada kuşların;

Adlı çalışmamız. 😀
Bunlar neden sürekli dip dibe ekmek kuyruğundaymış gibi duruyor anlamıyorum. Kafes çok büyük değil tamam ama o kadarda küçük değil. Bazen yer kavgası bile yapıyor sıpalar sanki kafeste hiç yer yokmuş gibi. 🤣
Ahanda orda Güneşin akrabasını gördüm, mavi parçalıda Şimâl işte Kübra hocam, yoksa sen benim çocuklara göz mü diktin 🤔🤭🥰🤗

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ahanda orda Güneşin akrabasını gördüm, mavi parçalıda Şimâl işte Kübra hocam, yoksa sen benim çocuklara göz mü diktin 🤔🤭🥰🤗
Anneler yumurta yapacağı zaman bol bol Güneş ve Şimalin fotoğrafını gösterdim,yavrular benzesin diye ama aramızda sır olarak kalsın bu lütfen. 🤫🤣

Güneşe benzeyen Kivi ya da Bal sanırım.
Şimali çok net görmediğim için bilemedim hangsi benziyor. 👀

Kuş cenneti 😍😍 Kübracım toplamda kaç tane meleğin var 🤗🤗 ne güzel cıvıl cıvıl ♥
Teşekkür ederiz. Şu an 19 kuş var ama iki hafta sonra 3. Çiftime de yuva takacağım, biraz daha genişleyeceğiz inşallah. 🥰 Çok cıvıl cıvıllar özellikle sabahları ama olsun seviyoruz her türlü. 😍

Bahar Y.

Müdavim
Anneler yumurta yapacağı zaman bol bol Güneş ve Şimalin fotoğrafını gösterdim,yavrular benzesin diye ama aramızda sır olarak kalsın bu lütfen. 🤫🤣

Teşekkür ederiz. Şu an 19 kuş var ama iki hafta sonra 3. Çiftime de yuva takacağım, biraz daha genişleyeceğiz inşallah. 🥰 Çok cıvıl cıvıllar özellikle sabahları ama olsun seviyoruz her türlü. 😍
Ahahahahha bende tam göremedim benzeyeni ama göğüs tarafı çok benziyor 🥰
1.fotoğrafta tünekte en solda 💙

HakanG

Paylaşımcı

O sırada kuşların;

Adlı çalışmamız. 😀
Allahım şunların tiplere bak ya :love: Her birine ayrı ayrı maşAllah ☺

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

Ne zaman 19 oldu bunlar. Bulut dede mi oldu? 😁

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ahahahahha bende tam göremedim benzeyeni ama göğüs tarafı çok benziyor 🥰
1.fotoğrafta tünekte en solda 💙
Gece hanım benzeyen o zaman. 🤭

Allahım şunların tiplere bak ya :love: Her birine ayrı ayrı maşAllah ☺
Aminn. Teşekkür ederiz. 🥰

Şapşikler yaaaa kıyamam 😍😍😍
❤❤❤

Ne zaman 19 oldu bunlar. Bulut dede mi oldu? 😁
3 kuluçkada bu kadar oluyor. 😀
4 tanesini de sahiplendirdim.2 tanesi de vefat etti. 🥲 Yoksa daha kalabalıktık. 😀
Bulut'un dede olmasına daha var ama o da hedeflerim arasında ileride. 😏

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye

O sırada kuşların;

Adlı çalışmamız. 😀
Bu minik klana bayılıyorum, hepsine maşallah😍🎈

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Saldığım kuşlar ne durumda diye odaya girmemle Fıstığın yüzündeki beyaz topları görmem bir oldu. Napmış bu kendine diye ona yaklaşırken acı gerçeği gördüm. 🤣

Üzerinde durduğu kitaplık. Kuşlar orada zaman geçiriyor diye kaldırmamı istememişti annem. Bizim büyük dişiler bu ara her şeyi kemirmeye başladığı için Fıstık'ta oraya gitmiş kartonu kemirmiş. O da yetmemiş açtığı delikten içindeki straforu kemirmiş ve sonuç. 🤦🏻‍♀️

Sesli dinlemenizi tavsiye ederim. 😀

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Oyşşşşş :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: Kübra sesli dinledim, ama benim kafamın içinde MügeAnlı'nın sesi yankılandı :D 'Sen zaten dayak yemekten korkmuyorsun kiii! Sen dayak yemekten korkmuyorsun yüzsüz arsız olmuşsun sen!' 🤣🤣🤣

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Oyşşşşş :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: Kübra sesli dinledim, ama benim kafamın içinde MügeAnlı'nın sesi yankılandı :D 'Sen zaten dayak yemekten korkmuyorsun kiii! Sen dayak yemekten korkmuyorsun yüzsüz arsız olmuşsun sen!' 🤣🤣🤣
Onu bilmiyorum bak, sesi varsa onunlada yaparım video. 😀 Kızsam kızamıyorum, kendine bir şey olmasında batsın her yer, sıkıntı değil. 😅

Bahar Y.

Müdavim
Saldığım kuşlar ne durumda diye odaya girmemle Fıstığın yüzündeki beyaz topları görmem bir oldu. Napmış bu kendine diye ona yaklaşırken acı gerçeği gördüm. 🤣

Üzerinde durduğu kitaplık. Kuşlar orada zaman geçiriyor diye kaldırmamı istememişti annem. Bizim büyük dişiler bu ara her şeyi kemirmeye başladığı için Fıstık'ta oraya gitmiş kartonu kemirmiş. O da yetmemiş açtığı delikten içindeki straforu kemirmiş ve sonuç. 🤦🏻‍♀️

Sesli dinlemenizi tavsiye ederim. 😀
Ahahahha suçunu biliyor gibide bekliyor 🤣 çok güldüm vallahi

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Üst Alt