• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Anlık fotoğraflar kafeskuslari.com

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben lafımı geri aldım biz sadece "ki" yiz kirpi bize 3 4 beden büyük gelir 😂 olsun be Gümüş seni kirpiykende çok seviyoruz
Hava değişimlerinden çok etkileniyor, hassas bayağı. Burada da bir gün serin bir gün sıcak ne yapacağını şaşırdı yavrucağım. Olsun atlatacağız inşallah 😅

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
abi durum şu yavru tünege çıkamıyordu bende yere sulardan koydum sonrası durum bu :)

Mert.

Eski Forumcu
Maşallah hepsi çok tatlı bende paylaşırız 2 güne kadar yavrularla yakışıklı oğlumu gosteririm

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Ben yetiştirim canım her işe vakit ayiririm bir şekilde 😅 oturmayı boş durmayı hiç sevmiyorum 🤷 eskiden büyük kızım 3-4 yaşlarındayken sabah onu kreşe götürür ordan üniversiteye yetişir, okuldan sonra dershanede eğitim verirdim, eve gelip pencereden çantamı bırakıp özel derse giderdim sabah 7de evden çıkar gece 11 de gelir yarının yemeğini yapardım ama o sıra çok mutluydum şimdi evde oturuyorum canım sıkılıyor kendime meşgale arıyorum 😂
Gençlere örnek anne 👍

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gençlere örnek anne 👍
Teşekkür ederim, ama tabii bu kadar çok çalışan dışarıda duran anne çocuğun hoşuna gitmiyor 🤷 hep evde olunca cahil kaldın derler, her şeye yetişmeye çalışınca benimle ilgilenmiyor Sun 😒

Üst Alt