• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Almalı mıyım ?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bak yazdığım özelliklerin genelini hatta fazlasını karşılayan bir kuş. Şimdi bu kuşu parayla alamazsın yani bizde o para yok😁😁

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bak yazdığım özelliklerin genelini hatta fazlasını karşılayan bir kuş. Şimdi bu kuşu parayla alamazsın yani bizde o para yok😁😁
Bu kuşu biliyorum. Manisa da tek satmıyorlar bu tarz kuşları takım olarak sordum. Hatta otçuoğlu soyadı YouTube kanalı var. Hayalim deki kuş bu tarz tabiki ama önce acemiliği atayım. Yeniyim bu işlerde. Hep kuş baktık ama ilk defa işin tekniğine inen sizin gibi insanlar tanıdım. :)

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sana birşey diyimmi su kuş Türkiye'de yoktur yada en fazla iki kişide vardır Daniel lutolfun şampiyonluk görmüş kuslarindan bu kuş

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Arkadaşın başlığında sohbet ettik. :) Dünkü yavruya bayıldım ya. Vasfını bilmem ama çok güzel. :)

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet güzel kuş. Bu geniş bir pazar ve serbest bir pazar 250 liradan başlar artık nerelere gideceğini sen düşün öyle 5 binlirada 20 bin lirada tikanacak bir pazar değil yani

Üst Alt